Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak jsem dneska po sto letech mohla vstávat pozdějš! Ale……nevstávala. Páč mi v běžnej vstávací čas zazvonil telefén 😮 4:45. A tam na moje zahuhlání, kdojecoje, se ozvalo“ „Dobré dén, tak jak to teda bude? Já sem tadé!“ to mě našponovalo do bdělýho stavu a zmohla jsem se na dotaz: „Gdo ste? Co chcete a gde ste?“ „No sem tadé , já sem novej kolega Oldé, Vymazal su, tak de do té práce nebo ne?“ 😀 😀 😀 to mě úplně zničilo a osvětlila jsem pánoj, že žáden Olda tady néni a nikam nepude. Omluvil se a popřál mi krásnej den 😀 Odvětila jsem, že ten už teda nebude 😀 😀
Mílo – já jsem včera nepostřehla ten váš úžasnej výlet s plováním, skočila jsem rovnou na novou stránku a tohle dobrodrůžo mi utíklo. VÝBORNÝ STE S KÁMOŠKOU A VÝBORNĚ JSTE SE MĚLI. 🙂
Černej čaj
Tady mame nakonec ubytko ma ten konec listopadu
to vypadá moc pěkně, a máte to hezky u lesa na takový ty procházky akorát pro Ferratu. U nás to v tuhle dobu už je o zavřený chalupě no, kvůli tomu dřevu, jak jsme se bavily. Tak jsem ráda, že jsi našla tuhle parádičku.
Fifi
To je uz dost ulet. Si snad udelam rekvalifikacku na zednici?
hodně velkej úlet, i proto, že Brtník ví o čem to je, měla to být úspora času, ale vezmi si, že tohle je za sklep, kde už je to nejhorší hotový. Co by si řekl, za celou rekonstrukci? navíc, jak jsem psala, nebylo by možný dodržet to, že nahodíš omítku, necháš ji chvíli uzrát a až pak štukuješ. Prostě fakt se svět zbláznil.
Troldicek zalobnicek upozornil na nekalou cinnost Ruzice.
nejni žalobníček, je to záchrannář! 🙂