Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
tak v pátek odpo-kasa+úklid a poté co v 9 večer odešli 2 kolegyně-vše uklizené a hotové,tak jsem ještě do desíti doplnovala alkohol
pak mě vezl vedoucí dom-takže z dneškem víc jak 6 hodin navíc za 5 dní…
ale furt lepší než aby po mě někdo řval a honil mě….
jak dřív
tento vedoucí je fakt hodnej-ehm-jeho jediná chyba je,že nemá vztah ke zvířatům,jinak by chybu neměl:D:D:D
v sobotu volno
takže v pátek jsem dala vyprat 2 pračky,takže to bylo v cajku,
ráno mě jak nadmutou kozu honil Martin,na vycházku autem ke Kučerovu k rybníku,kde hrrrf z auta k rybníku,obejít rybník a hrrr zpět,psi běželi,venčily se,my běželi,venčily se též,kolem očí barevný šmouhy-honem,rychle,honem rychle,když mě nehoní v práci,tak dopo doma….nasrat…
no pak jsme popojely k dalšímu rybníčku,kde jsme jednou viděly labut,rybník zarostlehj tak dom
doma umýt auto a vypustit uhnaný psi-psi šli ležet,uhnaná Mirka stříhala Martina….
po obědě šla spát….
pak vysát domeček,krom koberce,to nechávám Martinovi,vytřít,skliodit prádlo,
posedět na terase,a jít večer ze psama-pocvičit taneční a obíhání Dafi sedícího Žeryka a dom
dnes ráno vycházka mezi polama a obkroužít zahrady a kolem ohrad a rybníčku dědinou zpět,pak umýt vlasy,,shlédnout fotky rodičů s otcem z pátečního výletu,natočit vlasy,vyfoukat a -ano před obědem jít spát…
pak vylézt,zacvičit si a hurá do práce…
tatka dom po 4 dnech,já odpo-kolegyně+já a zástupkyně
takže kasa,k tomu vybalovat,večer uklidit+pidi nedělní inventura,doplnění plyšáků a po čvrt na 11 dom
a venku stál Martin s Dafi
ehm-jakooo normálně to FAKT JAKO NEDĚLÁM,ale tady jsem nemohla odolat a ukázala jsem kolegyni+zástupkyni-ta má jorkšírku-tak jsem jim ukázala co Dafi umí-kroky,otočky,couvání,sedni,lhni,přeskakování nohy,nošení propisky,hodinek,náramku,packy,pozdrav+posunky-tak jako zíraly,a kde prý beru čas to učit,když su furt v práci?
no falešný představy okolí-lajků-že na cvičení psa je potřeba mnoho hodinmcvičák a tak,-no já s něma cvičím tak 3 krát týdně 5 minut,někdy dýl,někdy mín,
no nic-tak jim říkám,že když nejsu dobrá v práci,tak aspon něco mě musí jít…
tak fakt zíraly-jasně provás je to tady všecko normální,ale když jsem párkrát vykládala,jak se mnou Dafi věší prádlo,podává prádlo a kolíky,tak si v práci myslely-no jo,Mirka si z nás dělá prču,tak dnes aspon viděly,že nekecám…:D
normálnně se nechlubím tím co psi umí
v BK to všichni ví,tady jsem jednou ze psama ukazovala něco Aničce v knize,a jinak …
no prostě jsem chtěla aby v práci viděly,že taky něco umím….
taková touha ukázat,že nejsu jen takový tele nneschopný,že mě prostě něco jde….
no nic…
jo a 2 chlapi -zákaznícimi řekli,že mi to sluší,a 3 ženský řekli že mi to sluší-rozpuštěný,trochu podtočený vlasy,nahoře nalakovaný,
jak to mám postupně sestříhaný,že je to lepší než v culíku
tak to se mi za 7 let v PENNY nestalo-:()
tímto uzavírám chlubivé noční Mirčino okýnko-a slibuju,že už se taková sebechvála dlouho,velmi,velmi dlouho opakovat nebude…..:D,
jen abych si furt nestěžovala….
Černjčaj-seš chudáky-taková směna:-(((
Denny-tak jaký byl koncík?
-děvčata-jak jste mi tu radily,at to napíšem,že mají dávat vše na pás-napsaný to mají,ale oni to nečtou,-takže furt jak s debilama-vše na pás prosím-děkuji
všechno?
jo všechno
i ty mlíka
i ty mlíka
i ty kastle?
i ty kastle!
celý kastle?
já-no celý po půlce by top asi nešlo!!!
-zákazník-neunese to,je to těžký,bude si stěžovat PENNY-hektofor roku,PENNY to po nás chce….-pude jinam,nebude tu nakupovat…blbbla
-to stejný světla nad kasama-já-prosím tak kasa je zavřená,pdte si za mnou…
fronta jak prase u 2,u mě nikdo-skoro…
prosím,běžre si na jedničku,hned su u vás,děkuji
za chvílu-jednička-to je to zelený světlo co svítí a vypadá jako jednička
červený je zavřeno-zelený je otevřeno-zákazníci-nebudem čučet po celým obchodě,spadla by jim kšiltovka,zamotala by se jim hlava,oni si nešimly…
jo tady u nás je to divný….fakt….