Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

ahoj děvčátka-zde udřeneček obecnej
    ve středu odpo-kasa,vybalování,úklid,vybalování-no skončily jsme ve čtvrt na 12 v noci
    šéf slíbil že budem předd půlnocí doma…
    do jedné do noci jsem poslouchala muziku a vstávala jsem ve čtvrtek v 7 ráno-6hodin spánku jde
    včera vycházka ze psy ke křížku,každýmu udělat revírky v trávě-takže musely hledat nosem a ne očima a hrrr a ještě ty drahý nový míčky jsou málo cítit nebo co,protože chodí vždycky dlouho kolem nich-a pak-jéé tady je míček-to je radost-Žeryk je rád,že má míček
    Dafi je ráda,že má míček, a bude pamlsek za odměnu-u každýho jiná motivace
    pak na konci vycházky taneční,doma umýt palicu a odpočívat-ještě že jsem uklidila ve středu dopo
    Martin ve středu odpo vylíčil kuchyn
    no včera odpo-na akční dden-mezisměna do 5 hodin-od 5 hodin ve dvou +vedoucí
    což je na akční den fakt málo
    takže kolegyně do večera vybalovala+kasa,já kasa a do osmi úklid kas,po osmé kolegyně úklid+chystání dopeku-což je práce na 45 minut
    a když to nachystají vedoucí dost nám tím šetří čas,ale práce je to naše,takže někdo chystá,někdo ne…
    takže já úklid,pak zase vybalování,no skoro v jedenáct v noci dom,a to už sem byla hotová
    dnes to bude taky prča-druhý akční den,a jsme 3 na tři-protože fakt nejsou lidi
    takže jak skončí mezisměna tak zase ve dvou-tak myslím,že zas skončíme pozdě…
    su vyřízená jak žádost,v podstatě mě nebolí jen řasy-zbytek je-bolí hodně a mín
    včera dojel tatka,šli s rodiči na koncert syna do Vyškova
    a dnes jeli na ten výlet,co jsem měla jít s něma,no i kdybych měla volno,-nedala bych to
    ráno vycházka ze psy k lípě,kolem lesa k hájence a zpět
    včera teda dobrá zpráva dne-v pondělí nastupuje holka,co se zaučovala ve Šlapanicích,a kolega,co měl mít neschopenku měsíc,ale dojde dřív
    +máme 2 brigádnice-jedna je má milovaná kolegyně co šla od září po roce u nás do školy a druhá je ta šikovná co chodila srpnu
    takže mám po neděli o 2 dny volna víc
    no škoda,že dnešek bude náročnej….
    Zlatka-krásná dvojka v kleci-jsou kamoši?
    Denny-díky za makovec,já pokračuju v nezdravým způsobu života-jen na všecko-skoro na všecko odpovídám-mě to nezajímá a je mi to jedno
    -ve středu-šéf-že neví jaktože se s ním končí tak pozdě-já-mě to nezajímá,mě je to jedno-protože-to jsem mu taky říkala,by jsme mohli začít řešit,kdo je jak rychlejší,komu co jak jde a tak-a já su ráda,že mě aspon nehoní-jako -honem,honem,je moc hodin a tak
    Martin-co mám dělat k obědu,jakou chceš pomazánku,mám dělat polívku?-no tak to je mi taky jedno….
    u něho chci 2 věci-teda 3….ta třetí je soukromá,ale je stejně nereálná jak ty 2-at si aktibně hldá práci,at omezí chlast,tu třetí věc si můžu udělat sama…
    PetraK-seš šikovná s řízením,mě stačí několikrát denně jet z paletákem,a mm odřízený:D
    a kávička před prací a bohatýrská snídaně e fajn,musíš se přece posilnit na konec týdne:-)
    a odpo vycházku
    no já měla k snídani veku ve vajíčku od Martina-chtěl chválit za jídlo-ale děcka,mě to chválenííí táák nejde-já vím,že se mají chlapi chválit,ale já to nějak neumím,a nikdy jsem numěla,v tomhle su poruchová
    u nás doma se nikdy nechválilo,a ted se to neumím naučit

Kachna-výborná hláška,výborná!:D
    Petrs01-takže Vašek půjde na operci?
    Černejčaj-jak si přežila dlouhou směnu?
    a co lopatka,krk,rameno?
    nechápu,jak si mohla být vbočenou lopatku….ale já nechápu věcí…
    a ty už si v pracovním procesu?