Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Zlatka
jeditííí, to je rozkošná dvojka!! A máš úplně přesně opačnou barevnou kombinaci zvířat, než měla moje umřelá kamarádka Kristýna – ušák má barvu Tvýho kočičouna a je tak drsnej jako motorkář, řídí celou rodinu i psa, kterej právě má barvu Tvýho ušáka a toho svýho poslouchá na slovo 😀
Dennyky
Takže hubnutí zdar!
nazdar! 😀 taky musím přitvrdi, vyděla jsem svou fotku z doby, kdy jsme s Ešátorem a Ajšovejma byli na Sněžce a vorosilo se mi čelo. Škoda, že jsem tu fotku neviděla před tou snídaní. Ovšem zase snídaně byla bez sacharidů, ž ejo, tak úplně marná jsem nebyla 😀
Máš dobrej plán na výlet, já mám na dnešek taky – mám ty klíče, takže když se mi to cestou nepotento, budu tam v půl třetíííí,vezmu smrady ohařský a půjdeme do lesů za dolníma loukama, dojdeme k rybníčku, uděláme si aportíky a lážo plážo se vrátíme do vesnice a skončíme v kavárně na zmrzlině . To zní hezky ne? Houby asi žádný nebudou, včera jsem našla jednoho odvážlivýho kozáčka a dva kluzky, to bylo šécko.
Nehádáme se, protože sem mu řekla, co si vo něm a jeho rodině, předcích a přilehlým vokolí myslim! 😀 😀 😀 A na to nejsou argumenty 😀 😀