Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Maya
ja si ani dalkace zapnout nemuzu, furt jezdi nekdo prot
😀 tak to to mám o dost lepší, nejhorší je veliký auto a k tomu ještě něco nalepený na zadku, to jsem v hajzlu. Byčiglistůch a chodcůch se taky bojim – furt, furt se snažím koukat dopředu, abych měla ten přehled, až proti mě někdo pojede a…….stejně se hrozně bojim.
No a mlha a tma to je vražedná kombinace, nenenenene.
Můj hroznej sen byl, že budu muset řídit auto za tmy do Budapešti, kam jsem jela zachránit ségru. Mno… ani nemusim do tý Budapešti a jsem stejně v hajzlu 😀
Loki je myšilov obecný, jsem ráda, že tohle jsme nějak pořešili. Stačí mi Mouses. včera vyšel ven a už se jednou rovnou ládoval.
Dennyky
tak mně ani nevadí, že kontroluje a mluví do toho, když to dělá smysluplně a není to o hovadině. kdyby mi ten motor řval, ještě poděkuju, tohle je o tom, že on prostě jede automaticky a má na mě stejný požadavky a to prostě není reálný. Když mě zdrbne za něco oprávněně, tak sklapnu a mlčím, protože mě to učí, na co si mám dávat pozor a tak, ale tohle ne, tohle ne, tohle neeeeeeeeeee! 😀
páč jako ty sama máš z toho nerf a místo aby tě podpořil, chjo
jo přesně tohle jsem mu řekla a taky to nebylo poprvý, tak teď už jsem to řvala tak, že se autu srolovala střecha. 😀