Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsem se vám právě vrátila z WC, protože jak pravila správně Dennyky po…u se smíchy, až budu číst o intelektuálním výrazu Koněvově 😀 😀 😀 jako todle je hektofoooooor!!!!!!!!!!! pomooooct!!!! 😀

Ovšem lituju ji chuderu s pošltářkem hodně, to zasejc jo, to že je pako, je toho sice taky důkaz, ale je to pěkně blbý bebí, tak ať se jí to brzo zahojí. Tam bys Dennyky mohla využít ten svůj gel? Že jo?
    A ta fotka cesty je moc krásná – jako vždycky. Ale – te´d jsem koukala na tu fotku s tím košem a……….. je fakt skvělá, boží, nejlepčíííí! /a ne proto, že to bylo na chalupě, ale je tam v ní toho tolik! /

Mají ho asi od tří let, majitel se o něj nestaral, pes chodil k nim, tak si ho nakonec nechali.
    jéé, to je hezký! Hodný jsou!

rybičky s vočičkama?? No fuj, to by u nás pes nežral 😀 😀

Míla a Mirka
    Napadá mě, když jsi na kase, zkus si mluvit nahlas sama pro sebe. “Dáváte mi pětistovku, vracím xy zpátky.” Já to tak někdy dělám a pomáhá mi to se líp soustředit. Prostě z toho okolního chaosu si takhle vyčleníš vlastní ostrůvek, kde si “hraješ svou hru”.

ale tohle je vynikající nápad!!! To by se mi moc líbilo. Tam je blbý to, že na člověka tlačej časově ze dvou stran, jak zákazník, tak zaměstnavatel. Je mi Mirky líto, protože tohle je peklo a teď to musí mít obzvlášť složitý. Já bych měla manko hned v první minutě.

Mirko, teď jsem zahlídla, cože se to stalo s anduličkou 🙁 . Moc mě to mrzí, věřím, že to pro Tebe musí být hrozný a za keci bych spešl máti, která má sama máslo na hlavě, protože nechala tu předchozí andulku ulítnou, přitloukla na vrata 🙁 🙁 Tvl. má ta ženská v hlavě aspo%n jednu ´mozkovou buňku?A navíc nemá ani tolik cti, aby přiznala, co způsobila??? Schovává se za synáčka? No ty jo to je grupa. Tak to všechno v sobě chudero malá nějak brzo zpracuj. S práškama já neporadím, ale asi bych zkusila výměnu, jak doporučuje Maya.

Fifi
    No, a proc neradis?
    no hele já vím, že mám přeřadit, to auto rozhodně neřve, jen v ten daný moment to prostě pro mě není technicky možný a je to opravdu třeba jen o myšlenku pozdějš, než si představuje Brtnik. Pro mě je priorita vyřešit ten momentální moment a držet dobře volant, než sundat ruku a zařadit. Lepší nenabořit a nezařadit. Jinak s tím, myslím, problém nemám, řazení jako takový mě „baví“, nebo jak to říct, prostě to k tomu řízení patří. Ale prostě tma je pro mě nová a je to peklo. ´Musím si , jak jsem psala, zvyknout i na to koukat v dálkových světlech, kde mám jiný vnímání prostoru a počítat s tím, je toho spoustu novýho a prostě podle mě jsou momenty – zvlášť proto, že ten motor rozhodně nevytáčím – kdy to přeřazení o půl minutky počká. A čekala bych, že prostě si uvědomí, že rejpat v takovej moment do toho druhýho je značně kontraproduktivní a — nespravedlivý.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 5 měsíci uživatelem PetraK.