Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
tak dnes ráno vycházka ze psy k rybníčku-pocvičit a zpět a juchů hurá práce volá
o 9-17,45-mezisměna,na busem tam i zpět-kasa+vybalování
vedoucí se mě ptal co jsem vyváděla,no já,že kdybych to věděla,tak by se mi to nestalo,
je nás málo-mínus 2 lidi-jedna těhotná,jedna ve škole,ta může víkendy,takže ted jdu v pátek odpo,a ona míswto mě v sobotu
v pátek jsem měla jít s rodiči a otcem na Vršatec,ale myslím,že bych to stejně nedala-jeden den volna mezi hromadou směn….
a s něma je to náročný-poslední tturistika byla na podzim s něma na Kohútku,kde hrozná mlha,zima,celej den v autě a nakonec jsme daly 9 kiláku kousek od Bučovic ze samoty na Vlčák a zpět,asfaltka+já k tomu migréna a bolavý koleno z celodenní jízdy autem…
tak nějak mi víc vyhovuje nanejvýš půl hodka v autě-projít se a zpět
no nic
takže jsem večer dojela,dala oběd,vyčesala venku 3 psy a kočku a pak se šla ze psy projít kousek k lípě,kde jsem dělala pachový čtverečky a na zahradě s Žerykem fotbal
Žerýkůůů-ke startu-Žeryk nachystanej-ocásek mu může upadnout jak s ním vrtí-pozooorrr-Žeryk je ve střehu a zvyšuje otočky ocásku-teeed!a vykopnu-balonek vylítne 5 kroků…a Žeryk připravenej k výlopu století si pro něj doběhne….
no pak jsem ho možná i 30 kroků kopla tak na popátý…:D
no a dom a musím cvičit a v telce má být dokuument o Julii Roberts….
PetraK-no a už je ti líp,nebo nic?
-u nás-Martin šel ze psy kousek k lípě a zpět,odpo na pivo,ted seděl na terase taky….
házel Žerykovi,já pak šla utahaná dom,a vztekle jsem cosi zavrčela-a on-vedím ti hodně-já-no někdy….
ježíši,j když ho vidím vysedávat na té terase…
kdyby šel ze psama na pořádnou vycházku…kdyby,kdyby,kdyby šel aspon k nám na brigádu….
no nic -tak u nás jsou ty erupce jasný furt….
a taky z čeho….
u vás je to jen při řízení?
no tak lepící páska,šátek na oči,a je to-co oči nevidí-to Brrtník a pusa nekometuje:-)
to su taky radilka obecná cooo?
Černejčaj-tak ještě že přibírají,a nevyhazují-u nás by přibíraly,nutně nám chybí 2 lidi-a nejsou,už máme půjčený z jiné filiálky na pár dní
a hrby jsem nefotila,neměla jsem u sebe foták
Milko-peníze ti můžou chybět jednoduše a často-mě už chyběly xkrát-jednak-furt hlídáme fronty
pak ty lidi často furt melou a je tam kravál,pak únava-8-9-10 hodin se furt soustředit-nic moc
pak-50kč je podobn ddesítce,když su utahaná přehazují se mi čísla v hlavě-v pátek jsem zdrbala paní,že ji mám dávat 30kč,a jí nevadí,že jí dávaám 300kč!!!!
a klidně si je brala,no ona si to neuvědomila,ona to nepočítá,ona to sebere a jde a to samý dělá má skorotchýně a můj otec…seberou prachy a jdou…nepočítají…
no a hodně lidí platí 1000 kč a 2000 kč-takže furt vracíš třeba 1855.1725.a tak a furt dopočítáváš,a furt
taky ti může chybět blbě ve stravenkách-a v lístcích za láhve,omylem je vrítíš zákazníkovi,nebo nechtěně vyhodíš-prostě musíš být furt ve střehu,do toho dělat rychle,pečlivě-paní ta flora v tom vozíku je proč???
taháš těžký věci-každýmu s kolefů občas chyběly peníze,blbý je,když je to moc často-a nevrátí ti to nikdo….
Fifi-on vedoucí ví,že ty léky beru,ale když jsme 3 na směně,tak na tu kasu chodíme všichni a třetí je často vedoucí,nebo zástupce….