Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

Fifi

Pekny podvecir vespolek. 🙂
    Maya
    jak nekoho neco ucim a on to okamzite nechape, tak me to strasne vytoci
    To bych rotovala prostorem jak vrtule asi trvale. 😀 Jsem cholerik, ale ted uz skrytej. Prace s lidma a psama me potrenovala v trpelivosti, byt mi nekdy tika voko. 😀 Dneska mi teda tiklo pekne, jeden pan, volic jiste strany, pres domluvenou osobni vyuku volal, ze preferuje prece jen skype. Protoze jsem ockovana a mam v sobe asi ten cip a 5 G! 😀
    Jo a taky mi tika mirne z Troldy, ten jeho divnej stekot pokracuje. Doufam, ze se mu nevraci psincak, nebo ze nema naky nasledky, protoze dneska na balony chvili stekal a pak co? Ano, prosim, dukladne si parkrat zachrchlal. Uvidim, co bude delat dal, jestli to bude kaslik, tak jitrocelak, jestli ne, tak mozna casem s nim sjedu, at ho aspon poslechnou…

Dennyky
    Jo a Koněf mi dělaá radost, už žereeee !
    No hura, konkurence asi dela svy! 🙂
    A Balbína mi včera zasekla dráp do brady, auuuu, krve jak z vola.
    Z vola? 🙂 Me vcera Troldas nacudil celo na celo, jsem se sklanela a on radostnej akorat vyskocil – prda poradna, oba jsme prasteny a otreseny.

Esusova
    Sklepni obklad vypada moc a moc pekne, to bude krasny! 🙂
    a do toho přijde dotaz: Proč neřadiiÍÍŠ?
    No, a proc neradis? 😀 Ja mu na jednu stranu rozumim, taky se patrim k tem, komu to trha usi. Zaroven chnapu, ze ridis chvili a nemas pri tom stresu este naladu na otazky. Mu priste zalep pusu. 🙂

Cajdo
    Dneska sem rekla swfovi ze sou desne otravny a pote jim.vysvetlila, ze to je pochvala, jestli to nepochopili, ze to je synonymum ke zvidavy a vsimavy
    😀 Este, ze vysvetlujes, tvou pochvalu bych asi taky nepochopila. Stejne jako onehdy asfaltovou napovedu. 🙂