Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

Jsi-li nervní, zpomal, přestaneš vytáčet motor, motorka tě předjede a zmizí a ty se v klidu nadechni a nepřidávej dokud se necítíš v pohodě

jojo, jasně, pro mě ta tma je prostě nová, je to pro mě dost diskomfort prostředí. Musím se v tom naučit pohybovat, získat jistotu. A k tomu potřebuju především klid a ne dotazy Radila domácího!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 Myslim teda, že kdybych zpomalila, podivá se mi ta motorka do kufru, byl hrozně přilepenej.
    Ale tak lidí s tupozrakostí řídí mraky, to je jen o tom, že prostě nemám, nemám jistotu, kdybych řídila sto let, bylo by to jiný. Já prostě nechápu, co je složitýho na tom, uvědomit si, že za volantem sedí nováček. ale tak obecně on nemá buňky na to, někoho cokoliv učit. jak je jinak trpělivej, tak má-li něco vysvětlit, naučit……. ty wogo!! Když jsme se starali o jeho bráchu mladšího, tak když se s ním učil, 100x jsem do toho musela vstoupit, protože buď by zabil on jeho, nebo já Brtnika a pak by byla plná černá kronika. Já jsem sice magor vypatlanej, ale s výjimkou jednou – což byla máma a počítače 😀 – mi tohle jde líp a beru ohled na toho, kdo se učí.