Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

Dennyky

pravda, nebudu ho stopovat po dálnici, jen zastavím a půjdu se vyčůrat do tmy někam do lesa,ať se třebas stekne! To udělám, příště určitě!

Maya
    a nejhorsi jsou ty protijedouci auta, to vidim chvilema prt

jo, přesně. Já se teda snažím dívat se hodně dopředu, jak se má, abych měla přehled, když taková situace nastane, ale když jako dneska mám za zadkem nalepenou motorku, která mi výrazně navíc svítí do zpětnýho zrcátka a oslňuje mě to a do toho přijde dotaz: Proč neřadiiÍÍŠ? , tak kuwa je to asi jasný proč neřadím, protože to prostě momentálně nedokážu asi, když jsem pipina co řídí asi tak 14 dní!! notabene šlo v ten moment o řazení ze 4 na pětku, což není žádná trága, zvlášť v určitý rychlosti, takže to prostě počká, až si vyřešim ten problém co mám. A rozhodně k tomu nechci poslouchat debilitní otázky. Já nejezdim tejden na dvojku,jako začátečník, ale von je tim posedlej úplně tím řazením a nebere v potaz, že to v mozku nenám tak nastavený ještě jako on. A jestli mě bude ešče chvíli sejřit, nebude mít v mozku nastavenýho vůbec nic, protože ho ubiju bez ohledu na to, že nemám střechu nad hlavou.