Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tak jsem měla dnes odpočinkový den
    ráno jsem šla ze všema 4 psama-jak jsem začala kšírovat jsou dvojku,tak Max rodičů-hrrr a k vratm-a výraz-du taky!včera byla Bettyna,dneska jdu já,
    tak se ho ptám,jestli si doma losují,kdo se mnou kdy pude,nebo jako co???
    no a Betty cestou na zahradu-furt pohled-mám jít taky?nebo ne?
    tk šla-tak jsem šla kolem zastávky,kde čekaly na bus,tak se ptaly,kde jsem vzala najednou tolik psů-protože se 4 chodím zadem zahradou,a dědinou s 2,nanejvýš 3protože psi rodičů hodně všude čuchají,čurají,a než bych cestou dědinou k rybníčku posbírala 4 hromádky,tak bych furt stála.
    takže měly všichni 4 sedni,chvíli jsem kecala ze sousedkama,pak Dafi na povel pozdrav štěkla,Betty dala packy a pádily jsme dozadu směr pole a že půjdem ke křížku
    dnes mě mimochoddem psi pobavily,Dafi se cestou zvrat vyvenčila,takže jsem u zastávky vyhodila vzorně hovínko do koše,pak jsem s něma prolítla dozadu kolem pár baráku a když jsem na cestě směr ke křížku,kde,už se mohli venčit,tak když jsem je pustla na délku vodítek,od nohy tak se 3 za čtyř zarazuily,udělaly ze 3 otočky a hrby a šup všichni naráz venčení,tto se mě stalo prvně vživotě,že by se vyvenčily 3 naráz na jednom místě,to sem se řechtala,
    tak jsem to vzala ke křížku,od něj dolů,má dvojka na volno,rodičů dlouhý vodítka,jen sem po cestě dala párkrát sedni a čekej a lehni,a jinak si čuchaly,běhaly a Žeryk válel sudy v mokré trávě,u rbníčku všichni na vodítka a dědinou dom
    takže vycházka za náma,pak jsme daly fotky u rodičů,mezitím ddojel kominík zkontrolovat komíny a střechu,
    pak já do vany,umýt vlasy natočit vlasy přes kartáč,nadělat si umělecký vlny
    a po obědě,kdy odjel tatka,tak o půl jedné ze psy šlofíka-no kvůli vlasům jsem si říkala,že budu spát v sedě,ale vzdala jsem to
    do třičtvrtě na 2 jsem spala,ve třičtvrtě mě zazvonil budík
    veezu-nalakuju si necty,zalezu do postele,posunu čas o další hodinu,natáhnu prsty,ruce,a spím ze psékama dál
    pak zase budík,vstanu před třetímnamaluju xicht,nalakuju pačesy,nabalím 3 svery a jedu do města za Aničkou do knihy
    v knize dám kafe pokecáme
    aby jsme po zavíračce šli ještě na pizzerku na večeři-houbové rizoto,džus s vodou a zázvorový pečený čajmpo 2 a půl hodinách záchvatů smíchu a vykládání,pro mě dojel Martin a jsem doma
    tož tolik můj volný odpočívací dden
    -doma jsem neudělala NIC-slovy NIC Martin dělal oběd a nádobí
    ze psama jsem šla ráno na normální vycházku-ne nijak dlouhou,pak žádný dlouhý česání,kartáčování-NIC
    večerní vycházku měly pidi
    akorát směla byl Martin odpo doma a nebyly sami
    zato JÁ SI ODPOOČLA,BYLA JSEM ASI 4 HODINY S KAMOŠKOU ZE KTEROU JSEM SE NASMÁLA-A VÍCEMÉNĚ JSEM SE CELÝ DEN VĚNOVALA SOBĚ-JAKO NA MĚ POKROK
    ŽÁDNÝ VELKÝ LÍTÁNÍ KOLEM PSŮ,ÚKLIDU A TAK-tak už se trochu lepším,sem ani neměla výčitky svědomí-protě třičtrtě dne pro mě,heč!!!!!!