Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
tak dnes ráno vycházka-se 3 psama-Betty jak sem cinkla vodítkama tak našpicovaný uši na terase,
a pak hrrr u vrat:-)
no tak Martin dal péct kačenu a jely jsme za Nesovice,a Snovídky,tam po lesní asfaltce-takže občas kolo,auto+chodec jeden,tak tam jsme se šly projít asi hodinu a něco,serpentinama navrch a stejnou cestou zpět,na začátku studánka s pověsí,s 2 krát sezením,potůčkem,zastřešená,s hrankama,miskou a porcelánovýma jelenama ze psem+gril,tak tam se psy napily+vodu sebou,do lesa jsme s asfaltu nešli,za á-všecko do kopca+mega bláto/kaluže vody,
ale tak byly jsme jinde,zase nězměna pro ně i pro nás,Betty dlouhý vodítka,ti 2 na volno,
pak se stavil Martin nakoupit v jednotě v Bučovicích,tak jsem s něma šla kousek po městě,aby si počuchaly a přečetly pesemesky,doma pak uklidit,vyžehlit,po obědě šlofíka,k večeru jsem s něma šla kousek ke křížku,kousek pocvičit taneční a dom,poseděly jsme terase,pogrilovaly,já měla zapečený papriky ze sýrem,a ted už pesci hají,Dafi přes noc s pelechem u nás
Viki už líce s Čipem,bohužel,do klece je nemám jak nacpat,tím,že se nenechají chytit a nejsou ochočený…to je tak,když má člověk hned 2 ptáky zaráz,
jsme vzaly ČIPA tenkrát hned ze sestrou,tak se nepovedly ochočit…
jinak,jo,myslím,že na ni prostě v noci nějak potmě spadla,
jinak oni věděly,že to jsou naši kamarádi-z toho jak jsem s nimi mluvila a tak,a jak říkám,nechávaly je lovit pozemi i chodit v miskách,NIKDY JE NEMĚLY SNAHU LOVIT-JAKO PSI-JAKO AASI NĚCO JAK KDYŽ JSOU PSI ZVYKLÝ NA DOMÁCÍ KOČKU
PROSTĚ TO BYLY NAŠE ZVÍŘATKA DOMA,no jenže když na Dafině přistála,tak to je jasný
Martin si teda myslí,že za to může tatka,že kdyby hned rožl,tak se jí to nestalo….
no stalo se no…
jako,je fakt,že tu 2 dny poslouchám ftipy jako-tatka na novou andulku-áá Dafině se dovezla svačina
Martin-jestli spadne na zem,tak na ní dlouho nebude
Martin-jo a kdyby něco, ve zverimexu mají dneska zavžřený,takže až zítra…
a ráno umývám wc+joupelku a z venku slyším otca Martina-tak co Dafí,chutnal ti ptáček?chutnal?
tak jsem vylítla ven-a zařvala-ježišmarja,co je tohle za rodinu?
jo dělaly si srandu,ale…
opakovaný vtip není vtipem-to za 1,
a za 2,-kdyby se něco stalo psovi,tak jsou z toho všichni v háju,to by nebylo hahahahehehe,že je to andulka i když neochočená,tak to je sranda…
jasně neměly k ní vztah,v pohodě,ale jak by řekl můj brácha-prdel at si dělají z plastelíny
Černejčaj-teda Ferinka má smůlu,ale jak říká Fifi,aspon už z ní nebude satelit
děvčata mám na vás takovou divnou prosbu,
k těm práškům,
vím,že pár jich tady psalo,že nějaký taky chvílu braly,no a já neznám osobně nikoho -krom mé tety a máti,
tak neznám nikoho,kdo by bral něco na uklidnění-máti to nepomáhalo moc,podle mě a hlavně do toho pila,že…takže to nic
teta má problémy s nespavostí…
no mám takovou prosbu,jestli by jste mě,-NENÍ TO POVINNÝ!!!!!!!
mohli třeba soukromě písnnout,jak to na vás působilo,ALE POCHOPITELNĚ NEMUSÍTE!!!!!
PROTOŽE bych nerada fakt byla po těch lékách nějaká zase hodně ztlumená
jako vím určitě,že včera i s tou andulkou i s těma penězma-a s těma penězma to bylo fakt s prominutím kurevsky hodně co mě chybělo,to byl můj rekord,a to jsem předčila všecky kolegy,tolik nikomu nechybělo,tak bych nerada,aby mě chyběly prachy,protože mě to utlumí pozornost,a na druhé straně mě to bude ale jedno,že-zase si ty prachy netisknu…
jasně to nikdo…,ale jako když dělám z penězma tak toto by bylo ohubu…
Černejčaj-jo Fifi má hodně dobrej nápad vidíš:-)))