Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
tak včera ranní-celkem ve 3+dost lidí,jako napíct ráno+pečivo,druhá kolegyně chladák,kterej pak chodila jako drhá dělat z kasy-3 ob palety se za 10 minut nanahází a třetí zástupkyně…
a od desíti milion lidí….
no nicméně půl třetí jsem stihla
dala jsem si švestkový bramborový knedlíky od máti,
pak šlofíka,
pak vycházku ze psama ke křížku a zpět-ráno šla s Martinem i psama ještě Btty-se přihlásila na vycházku,pak čtení na terase,cvičení a úklid
spát chodím v dest,vstávám po půl čtvrté,tak si můžu vyháknout v práci čelisti…
dnes v práci-já pečení+házení pečiva,vedoucí ze zástupkyní zeleninu,a další zástupce chladák
no my 3 jsme se ráno hrozně nasmály,protože jsme zase vymýšlely děsný koniny a bavily se o blbostech,tak jsem si prodloužila život:D:D
no od sedmi na kase-hodně lidí teda,brrrr+mlíko v akci,tak už mě pak bolely loket a záda
mimochodem-výmluvy-omluvy-chlapů pokračují-xx chlapů bolavý záda,jeden po očkování,další zlomený obě ruce,další kýla-všichni měly 2 kastle piv-který nejdou životu důležitý,nějak je musely sundat z palety,nějak pak dát do auta a nějak dát do bytu….
no tak dnes další výmluva-chlap 4 balíky mlíka-a zvednout je nemůže,má po operaci srdce-ale tak dobrý,tak jsem to odkejvla,naházela to na pás,pak mu to zákazník+já naházely do koše…jako já mu i věřím,že měl operovaný srdce,
ale fakt jsem téměř šla na parkoviště se podívat jak to teda dá do auta
ale tak v pohodě,když to nejsou 2 kastle piv,u kterých si fakt myslím,že bez nich se dá obejít-rozuměj-není to jídlo/pití-teda je to pití,ne ale nezbytný
no nic
odpo dojel tatka,jede zítra s rodiči na babí lom u Šebrova,
tak jsme odpo seděli na terase,a za hodinu tel z PENNY-že,když sem vzala ted v sobotu odpolední,tak za to můžu být v pondělí dom-tak su ráda,mít jen den volna je málo,
pak jsem šla na třičtvrtě hodiny ze psy ven-hezky k hájence a od ní k vysílači a zpět,a když sem šla k hájence zpět a tak tam ženská puštěnýho malýho vořecha na volno uprostřed pole a ČSV na vodítku bez koše,a zvohlá škubala šípky,já nervy,že o nás neví,tak jsem furt nahlas na psy-a k noze a sedni,k noze a sedni,ženská furt zvohlá škubala šípky,já se bála,že vlčák vyletí a já poletím k šípku i s čoklama mýma,který vlčák posvačí….
no tak jsem na ženskou zavolala at si uváží toho psa v poli,a jetli můžu projít-ČSV napnutej jak struna,tak jsem se jí zbaběle zeptala,,jestli ho udrží…
jako bojím se těchto psů jak čert kříže…
fakt by mě navadilo,kdyby měl koš….
no naštěstí ho udržela…
doma jsem zašla do knihovny v dědině
kde jsem si půjčila mimo jiné medvídka PŮ-jakýho si tekýho…,
a měla bych dělat hají…