Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

tam je ale pěkně!! Včéra jsem měla kolizi s Mousesem. Zabil zase ptáčka a přivlekl si ho. ZAŘVALA JSEM NA NĚJ TAK, ŽE JSEM PAK CHRAPTĚLA a popadaly tašky na střeše kostela. Zmetek jeden mourovatej. nemazala jsem se s ním a sebrala mu to. já vím, kočka, loví všechno. Dobře, ale taky chci, aby věděl, že tohle se mi nelíbí. Umí pochopit jiný věci, tak tohle by aspoň mohl zkusit. Chytrej na to je dost. Grrr.

Fifi – tak takhle už tam tu kelpinu vidím. Na tamtý fotce bych to nepoznala. A mladýho barzojíka teda rozhodně ne 🙂 . Já jsem vlastně štěndo nikdy neviděla, jen dospělce.

Kachna – to je výborná pomůcka tendle bakalář, teda, když to všechno vymažou 😀 To tam sedí nějakej počítačovej exprt evidentně.

Maya
    jako ve vlaku už zas hlučný peklo s puberťákama, zlatý tichý prázdniny

já jsem dřívějším nájezdem do kanclu získala klid v MHD, to je krása! 😀

Mirka D.
    Brtnik taky nikdy nebyl psí, vůbec a po odchodu Murphyho už nikdy žádnýho psa nechtěl. A kdyby to nevypadalo, že mu žena bez psa bídně zhyne, žádnej by se nepořizoval, protože se psem jsou jen starosti prej 😀 😀 Zvířata ho nějak nebrala. Jeho památnej výkřik, když jsem během 14 dnů dotáhla domů další zvíře v nouzi byl: „Ešče že tady nejsou sloni, už by nějakýho dotáhla domů!“