Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

Na kelpinu mi ten černoprdelník přijde moc mohutnej nebo spíž takhle – s jinou stavbou těla a na šiperku- ta mě napadla taky, ale dle fotos mi přijde ten pes právě větší??? Ale šiperka by mi tam jinak seděla.

Kachna

je koukám bohatá žena!!

Ó já se mám. Jsem fakt nadšená.

jak málo kolikrát člověku fakt stačí, aby se radoval 🙂

černej čaj
    dneska 12 dni od presiti a ma to uplne krasny ajen mikro slzicku po te kapsicce.

to zní velkonadějně!! Tak držím palce, ať sroste všechno dobře a krásně. taky bych zůstala doma, je ještě brzo, já vím, že to je pro Tebe těžký, ale než aby se to celý pak potento, to za to nestojí. A stejně bys měla celou dobu nerva a neužila si to. Tak to někdy je, my taky museli odpískat dovolenou, když byla Bubrdle nemocná, se halt nedá ničehož dělati. zase si odpočineš a hlavně budeš v klidu, protože ji budeš mít na očích.

Fifi
    Coze ji to rekl?! Sprostak jeden!

😀 😀 no jo no, když vona tam tak čumákovala 😀

Zlatka
    Bože at je par dni slunecnejch.potřebujeme otrhat nějaký švestky a umýt okna pred poutí.

vypadá to, že by mohlo být hezký babí léto, mám ráda babí léto, těším se.

Jééé vy máte pouť. Já bysem taky chtěla aby u nás nahoře u kostelíčku byla pouť, jako dřív- jak vyprávěla paní sousedka, ešivá se to neobnoví, budu to muset zorganizovat asi sama 😀

Maya
    tak koukám, že jsem se z tý pitomý Prahé odstěhovala akorát včas, podle toho článku

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 3 měsíci uživatelem PetraK.
    • Odpověď byla upravena před 2 roky a 3 měsíci uživatelem PetraK.