Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Bry vecir vespolek. 🙂
Esusova
akže za tmy a deště, výborná kombinace, půlky jsem měla sražený na doraz.
Ale tys sikovna riticka, parada! Tuhle kombi taky nenavidim.
jako když Brtnik nazval Koněva Kunim xichtem
Coze ji to rekl?! Sprostak jeden! Blee, takhle jsem rikala jednomu stamgastovi v hospode, kde jsem delala, to byl hnusak!
Mirko
Co Betty, byli s ni nekde? Chudak fenule, muze to bejt cokoliv od banality po neco hodne zavaznyho. 🙁
jo psa by nikdy neutratily-jako nikdy kvůli ničemu,a zuby se řešit nebudou,protože nechce aby měl pes zbytečný narkozy….
Jak jako, neutratili? To nechaj psa utrapit se k smrti, kdyby byl nemocnej a v klidu se na to divaj? Ze ne, prosim, at to neni realita. Vim, ze ty za to nemuzes a musi ti z nich prdat cevka. Ale takovejhle srabackej pristup me straslive sere kvuli tem zviratum. Kdyz uz mame tu moznost jim odchod ulehcit, tak… Grrr! 😡
jinak nám v hnízdě umřely ty druhý vlaštovky:-(((
rodiče je moc nekrmily
To je smutny, holt malo hmyzu a potravy maji ptackove celkove. Jsem letos sbirala zase vynoseny,vyhazeny vrabcata, sice jich bylo min nez vloni, ale i tak. 🙁
Dennyky
Uzijte si vernisaz – moc pekne se prebal povedl, predloha i zpracovani. 🙂
Zlatko
Kocicak ma sibalskej vyraz, s tim si este uzijete. 😀
Cajdo
Ja chtela.o vikendu na.vandr uz ale muz ma.hrani celej vikend coz znamena feri fez trychtyre venku na dvore, coz se mi jeste uplne nechce dokud to nebude 1000% jinak doma muze byt ale ne pres cca tech 7h, hlavne je zvykla proste venku… a s trychtyrem ji venku nenecham
Mno, to mas dilema. Venku bych ji urcite nenechala, at se satelitem nebo bez, ma oholenej pupik a nemela by dle myho este nejak pobihat nebo se nadmerne hemzit, kdyz blbe srustala. Ale hoji se ted pekne, tak treba uz trychtyr nebude potrebovat a doma by byla vic v klidu?