Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
PetraKted dojel otec,třeba s ní pojedou
tak tady je to tak-žere,pije,nic jim není,však chodí štěkat k vratům,kdyby jí něco bylo,tak by nejedla,nepila,neběhala…
kolikrát jsem já jela na veterinu s Dafinou….kolikrát jsem ukacávala,a když ty byly často pidi věci…
jako že mě často vezl otec,ne Martin….
si někdy přijdu,že je s těma psama musíám prudit…
ony ty okousaný Maxovi nohy jsou taky pastva pro oči….po jejich dofče jsou ohryzaný obě…
no fauuna,já vždycky,když čtu-máme velkou zahradu,sem tam pude na vycházku,jinak se mu moc věnovat nebudem,jako nebude středobod našeho vesmíru*-tak to je hned-velká zhrada je naprd,kolik vycházek denně?jak ho zaměstnáte?
psovi se musíte věnovat za každýho počasí a …….
tak třeba rodiče by neprošli,ze psama denně nechodí,řeknou,že se proběhnou na zahradě,hlavu jim nezaměstnávají,psí sporty s něma nedělají….
-zase jsou furt na zahradě/na dvoře-otec hodně i v zimě,díky mě mají psi už doma,dřív byly vždycky venku a když chcou jít psi na vycházku jdou se mnou a když chcou cvičit tak s něma cvičím já,doma 2 míčky jako hlavolam,
a je fakt,že hodně hlídají….
no….furt je to tady braný tak,že otce víc baví práce kolem dvora a domu,a máti zahrada,a že ve srovnání s fenkou sousedů+většiny psů v dědině,ktří v životě neopustily dvůr/zahradu,k jídlu nejlevnější hnus granule…
tak psi rodičů se mají dobře-ve rovnání ze psama v dědině…jako podle rodičů….tak nevím no….
zase jsou to jejich psi,takže já jim řeknu co a jak,a modlím se,aby se nad tím zamyslely….
PetraK-jo ty tašky,článek jsem taky četla,a je to mazec,si pamatuju,jak si tady byla prro ty plátěný tašky,
i když mimochodem,mě nikde zase nikdo plátěný tašky zdarma necpe….
a jinak my máme taky už jenom plátěný,ale člověk musí furt myslet na to,že je musí mít v batohu,u ssebe,jinak vidím v práci jak hodně lidí říká-jéééé my máme doma tašek,a tak si berou nejlevnější papírový,a já se vždycky nervuju,že se jim v tom těch x flašek piva rozbije-a furt říkám,že ty tašky neudrží těžký věci,at to vezmou aspon ze spodu,a oni-v pohodě,my máme venku auto
a já jim vždycky říkám-že to mě nepomůže,když se jim to rozbije v obchodě a já to budu muset uklízet,v tom je mi auto na parkovišti naprd,no nic
Denny-hezký kresby na pastelkách
no rodiče čekají,jestli ju to přejde nebo ne….