Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

Denny

MirkaD
    no ano, jak to jinak mám řešit?
    Ono tohle není poprvé, co mám s touhle ženskou problém.
    Nezvládá své emoce a na dílně, kde je dalších cca 15 ženských je hlučná a sprostá.
    Já sedím v jiné části fabriky a když jdu za nima na dílnu, přes dveře je slyšet téměř s jistotou vždy ona.
    Už mi dost přetekl pohár trpělivosti, už takhle z ní byly holky na nerv, že se tam nedá pracovat.
    Paní mistrová sice sedí vedle dílny v kanclu, ale ta to neřeší, má ráda svůj klid.

Jo a teď mě dostala kamarádka, se kterou jsme byly před 14ti dny fotit v NDR.
    Nikdy neupravovala fotky co se týče kontrastu atd…jen ořízla a bylo.
    Ptala se mě, v čem upravuju tak jsem jí řekla, že většinou Snapseed, stáhla si ho a ted upravuje, někdy i dost, ale pořád jako hezky…
    Tak jí dnes k jedné fotce píšu do komentu, že koukám, že začala upravovat, ale hezky, s citem….a ona mi píše na messenger, že jsem to tam nemusela psát, že jí to není příjemný a že to odemne není rozumný :-DDDD
    Tak jí píšu okej, já to smažu, ale ona mezitím napsala na FB pod můj koment slohovou práci o tom, že i profíci upravují…chjo já jsem snad z jinýho světa. Tak jí píšu a ty si myslíš, že lidi nepoznají že tohle není realita?
    Tak jsem dostala vynadáno podruhý, že jsem to smazala, páč už to určitě někdo četl a lidi si budou myslet, že to smazala ona a navic k tomu psala ten koment.
    Pomoooct držte mě proč někdo tohle řeší….
    Jako dyk ČB fotky jsou taky upravený, nebo si lidi myslej, že ne?