Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

kachna
    Zamítla jsem napříště: cibuli (mrňavá)

jéé cibuli a česnek mám ráda, s tím není žádná práce, jen se to nastrká do země. Na chalupě mi teda cibule taky vyšla malá, ale tady – supr. mám takovou vychytávku od paní Lapkový. Nacpala jsem milou cibuli do země hnedle v únoru, jak rozmrzlo. a je úžasná. Zkus to příští rok.

Dost mě zklamal hrášek,
    ten mi taky vyšel – vysela jsem ho podle pranostiky na Zelenej čtvrtek- nebo kterej den to je zelenej 😀

Keříčkový fazolky jsou taky výborný. ty taky můžu.
    pórek (pletu si ho s plevelem, dospělosti se zpravidla nedožije).
    tomuto velmi rozumím, myslím, že ten ani nikdy zkoušet nebudu 😀 . Což je škoda, protože ho mám ráda.

černej čaj
    Ver mi, asi 2 roky pokusy byly:D

Navic.. ja odmitam.chodit na zahradunkdyz tam enkdo je, treba sousedi … takze …

jo jasně, já jen , že bys měla, skorem bez práce u pro sebe při ruce . A teda zas sebe musím říct, že spešl domácí rajčata a okurky a papriky to je takovej diamterální rozdíl, že u těch rajčat zvlášť se vždycky tetelim 😀 .

edna motivacni mobilovka

no TYYY BLÁÁHO!!! Seš výborná ale!! stejně jako holky naprosto nechápu, jak se tam udržíš, trik se stehnama Ti nevěřim 🙂

jo domaci kecup je urcite dobra volba, otazka jak by to moc bylo pracny?
    není to žádná hrůza – velkej hrnec, rajčata, cibule, jablko, koření, rozvařit, propasírovat, povařit, narvat do skleniček, zavařit a fertig.

Fifi
    , tudiz se patlam s brsalatem a kaprem po novohradsku.

žjofka, vona už má štědrej den! 😀 😀 tak to seš napřed víc, než já 😀 A teda pohled na tu zeleninu ve sklenici…. slintám normálně slintám. Udělala sis svůj nálev? Nebo něco kupovanýho? jak dlouho jsi to zavařovala?

Ale 7 zavarovacek hotovych, vypada to prekrasne,
    souhlasím, vypadá to překrásně, těším se, až si takhle budu zavařovat do špajky 🙂 dám tomu pěkný šatičky a bude to tam vyskládáný……..než to brtnik sežere 😀

pokud bys dostala i rajčata zelený-tak ty jsou zavařený úplně bombový!

OT – hele, pomeranc na agility, to je fofr!
    týýý bláho, ten záběr v tunelu! 😀 Je to magooor !:D

a supr, že Tvoji magůrci už nejsou marůdci.

Míla
    Fifi a co něco takovýho:
    šiiiiš to vypadá suprově!! to bych mohla zkusit, ešivá to stihne dozrát šécko. Zatim to mám tak,že průběžně otrhávám na sežrání jenom. díkec.

Mirka D.
    Mirko, doufám, že už je dneska líp a netleješ?? Tvl ty zákazníky odstřelit, jednoho jak druhýho

a já su zase šikovná na něco jinýho
    třeba na to, že ty lidi nezabiješ, šikulo.

Kuskus
    A červenou řepu miluju upečenou v alobale se solí a bylinkama

ach,to musí bejt žrádlo! Slintám tu jak bernardýn (už podruhý, protože jsem to četla na receptech) Neboj, až se to zhojí, uděláš si lukulský hody.

Mladinká paní doktorka zaštupovala ty krátery co vyrobila pořádně, křížkovým stehem. Když měla hotovou polovinu, starší kolegyně jí říká, že to příště až tak nemusí.

áááááuuauuu, bože to je hrozný. já teď nevím jsou to stehy vyndavací, nebo odpadávací?

Esli někdo napíše, že bych neprolezla tunelem,
    a jááá tě tam vidííím!!! V tý zatáčce přesně 😀 😀

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 8 měsíci uživatelem PetraK.