Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tak včera skoro 10hodin na kase-mezisměna,zmrzlý nohy,studily mě rifle,brrr a tím jak na kase člověk dělá furt ty stejný pohyby sem,tam,tak krční páteř,ramena,hlava a blbě-bože mě bylo blbě,děs běs,hnus bus
    no takže poté co jsem přijela skoro v půl sedmé a ráno jela deset pop sedmé…
    tak jsem Martinovi řekla at mě podá výcvikovou sukni a psi před vrata,šla jsem ze psama k rybníčku a zpět a to velmio rychle,protož pršelo,a ti 2 blbečci měli strach,že se rozpustí tak valily klusem,já šla ležet kolem krku omotaný bederní pás co mi došel v pátek i s těma vložkama do bot ,no kýbl u postele a zle je,zle je Mirka nám ztleje:D
    ráno jsem šla s pejksama i s Maxem,vratama dozadu kousek k lípě a zpět-cvičení s Maxem a s Žerykem,taneční,a trochu s Dafi a dom ležet,
    do práce jsem zavolala,jestli můůžu dojet o půl hodiny pozděj,a že je mi blbě a že bych musela dojít pěšky na jednu,že do jedné auto fuč
    stejně mám hodiny navíc i dnes jsme byly o půl hodiny dýl
    naštěstí jsem chodila jako druhá,tak jsem kus dne vybalovala,a neseděla furt za kasou,tak jsem to trochu rozhýbala,
    nosnad už bude zítra klid
    jinak v práci mi včera chlap ikazoval jizvu na břichu,že má kýlu a nemůže zvedat těžký věci na pás-2 kastle piv
    a já ironicky-ahá-tak to jsme měly xkrát bolavý záda,jednou po očkování a jednou po zlomenině obou ruk,ted kýla,a ty kastle vám z té palety sami!!!!spadly do vozíku a sami!!!skočí do auta a sami!do bytu???
    a on,že z palety mu je pomohl dát jeden pán….to jako není možný…
    a at pozdravuju manažera a tak…dneska chlap,jestli si dělám prdel,
    a onehdy se mě ptal chlap,jestl si na víze na kase vážím prasa???
    tak jsem mu řekla,že je starej,ale starosti má jak puberták a malý děcko k tomu..v dalším životě chcu být vysokej statnej chlap,nikdo si na mě nebude dovolovat a všichni mě budou brát vážně a s respektem,protože s takou vizáží-pochopitelně budu namakanej hezkej chlap,žádný vižle!!!
    tak budu vzbuzovat přirozený respekt!!!:D:D:D
    chlapi to prostě lepší mají:D:D:D
    Černjčaj-týýý jo jak to děláš na té tyči????
    máš v podprdě magnety,nebo si přilepená vteřináčem,ještě že mám za sebou 6 lekcí psycholožky,jinak bych propadla zase depce,že su nešika tuponová
    ale po šesti lekcích od psycholožky je posun v tom,že je mi to fuk-tak
    seš moc šikovná
    a já su zase šikovná na něco jinýho-ALÉ JEŠTĚ NEVÍM NA CO!JE TO TÁÁÁK TAJNÝ,ŽE TO NEVÍM TAKY,ALLL,JAK TO ZJISTÍM,TAK BUDETE ČUBRNĚT:D:D:D A JÁ SVÁMA:D
    Fifi-polní pych-můj tatka by ti řekl-neukradneš nemíš,neukradneš nejíš
    hele mi ted vypadáme,že jsme rodina zlodějů,ale nééé
    to on má furt jen takový prupovídky-třeba-nevíš po čem stloustneš
    když jsme šli kdysi do obchodu,tak mi dal vždycky prázdnou tašku a řekl-na,at se vyplatíš…
    a dobře,že se všihni pejsci uzdravují-i Ferišátko