Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Brejtro prdíci. Je pjooonteek, bé volníčko – takže jako už by skorem bylo. Jsem po příchodu do prasé usilovně pracůvala, tak vás jdu pozdraviti. Včéra jsem vyrobila výbornou poblifku z kostí z Glóbusa, ke kterejm jsem se zase po sto letech „dostala“, neb tam měl Brtnik cestu, tak jsem mu krutopřísně nakázala, aby koupil. vývar je taaaak hustej, že tuhne. Mňam. Mám ráda výbornej vývar, nemusím v něm ani nic kolikrát mít a piju to na hektolitry 😀 Pak jsem došla na zahradu pro rajčata, kterých se mi podařilo vypěstovat překvapivě hodně, přihodila k tomu okurku od sousedů, takže byl bio salátek. Mouses večer pozabíjel kuličku, váleček, myšku, bylo mu to málo, tak zabil oba ohaře a šel ven 😀
Fifi – taky by se mi líbil polní pych. Tu brokolici si pamatuju, to je věčná škoda, nevím proč to radši nerozdaj. Zaorat se pak může nějaký zelený hnojení.
kachna
Mišánek je NÁDHERNEJ. U nás to bude nějakej mladíček (mladička) 6 měs+, časem
Mišánek krásně kouká, je to brouček takovej. Tak už uvažujete o pesanovi? Aaaa to se těšim, to se těšim. Máte představu o velikosti? malej velkej?
černej čaj
tjo držím palce, ať se fotos na tyči povedou! A hlavně, ať se pupik Ferinka pěkně zahojí a můžou stehy ven.