Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

dneska v noci mi nějakej neznámej malej a nenápadnej chlupatej tvor nahřejval záda 😀 a včéra jsme jeli na návštěvičku na chalupu, čoklidi tak si užili psího druženího, žebráního, mudláního od jiných, protože doma nepomudlaj………

zvažuju pořízení dvířek pro Mousese má někdo nějaký info do placu? Výhody, nevýhody? Zajdu s dotazem i na ifaunu, ale tady se určo taky najde někdo, kdo má vyzkoušeno, že jo?

černej čaj

Tak ferince se to najednou “pres noc” krasne zatahlo

ty jo ! Sasrak!! to je ale posun!! Jak to vypadá dneska?

“jen” 40 km od domu 😀 a myslite, ze do ji pujde neco z domu? Ne.. ale muz ma asi na 3 uradech v okoli douveny nejaky prostory za to ze ji. Treba nazvuci v zime ples a jeden prostor musi opustit takze doma beze zmeny
    ale ne!! To fakt ne!! 🙁 chceš koberec?? vystěhuj do tý garáže jeho!

Zlatka

žjooo, malej Gárfíld!! Nebožáček Andík, ten malej smraďoch bude stejnýho ražení, jako Mouses

,je zatím krotkej,tak uvidíme jak dlouho to vydrží.Zítra jedu s pecovatelkama nakoupit tak zajdu za obvodní s papirama co a jak.
    moc, moc držim palčáky, ať to vydrží a ať obvoďačka vymyslí co a jak dál.

Fifijová
    . I kluci gymnasti maji co delat. 🙂

😀 😀 😀 výbornýýý! Jak ona tak s lehkostí a grácií a voni kucí silný…. prt 😀 😀 😀 a ešče vypadaj legračně 😀 😀
    Já nechápu, jak to ti polisti dokážou, to kolikrát odporuje přírodním zákonům-což oba pánové i dokazujou 😀 😀 😀 pobavilo mě to mocinky moc. sem škodolibec 😀 A ten mladší mluví úplně stejně, jako Marty Gore. Stejnej hlas, výslovnost, neuvěřitelný.

Mirka D.
    ale máte pocit,že za pidi venčení by vás odsoudily –

ale prt! Já už na to taky přišla, že se to občas nepozblázní, abych byla slušná 😀 , když se pro jeden den udělá malovycházka.

a pes hledá,a vy neděláte NIC,přitom pes pracuje hlavou a nrlíce jak debil furt pro míčky….
    ano ano, vyčmuchávání je taky moje oblíbená činnost, a jako odměna za přivolání je to super.

,nebo plyšáky,jsem řekla,že chci jít dom a spát….
    mohlas v nejhroším případku jít spát mezi ty plyšáky, taky není blbá varianta 😀

,já totiž su strašnně ráda venku,jako nejen tam chodím na vycházky
    jojo já taky, děsně mě to bafčí si třeba prostě jen tak sednout na to zápraží a čučet. Není to moc často a nejšastějš to bylo v noci, abych si to užila, ale je to super. Taky se musím naučit, že částečně vařit taky můžu venku. A až jednou bude ten grilčovací altán a budu tam mít i kus kůchně, tak to bude paráda.

kdepak ted vezmu nový tred?no Petro?no kde?

tady
    https://www.chytapust.cz/Holinky/Lemigo-Holinky-Grenlander?varianta=12038&gclid=EAIaIQobChMIm6mah_TN8gIVhuvtCh1aOAQZEAQYAiABEgKVNPD_BwE
    mám tydle a jsou úplně lůkcusní. Mám je teda ve variantě holka -tedy trochu nižší, ale jsou fakt lehoučký v zimě v nich nebyla vůbec zima. na léto vyndám vložku a můžu trajdat vysokou trávou. Miluju svoje gumáčky!

PetraK-límec objednán+k tomu vložky do bot
    když je dnes toho 24,tak se to šikne

no výborně! Budeš se zahřejvat.

,a koledy,
    a pohádky,a sníh a my pojedem na saních:D

a bude nám dobře!