Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

no a dnes DEN volna-takže se budu válet,tak ráno pračka
    pak krátká vycházka ze psy k rybníčku a zpět-bez cvičení,pouštění,prostě jen sem a tam,že už mě začínaly bolet záda,a vstala jsem po dlouhé době BEZ BUDÍKU kolem půl osmé-takže 7 a půl hodiny spánku!!!!
    dala si v klidu snídani a šla ze psama,pak jsem umyla koupelku,a jely jsme i s Betty teda do lesa-do ždánského lesa-tam jsme se všichni vyvenčily-já několikrát protože ě studily gatě,to se mi pak chce na wc,a Mrtin,když dřepěl,tak teda nehledal hronady hub,ale…taky se venčil-bože nás někdo pozorovat,mí púsi běhaly volně,Dafi hoopala po pařezech-takže když odmítala slézt -že bez pamlsku se nehne-probíhaly věty-Dafi slez,Donalde slezte z toho lustru/ehm pařezu-vidím vás!!!z jakýho je to filmu?no co?-je tam hezkej boxer-pes
    pak ty hajzlíku slez z toho pařezu,Žeryku neválej se furt,vypichneš si větve-teda oko,bylo tam hodně větví po zemi,Žeryku nevotírej si furt tu hlavui,chceš si vytřepat mozek?a Betty čekej,já zas musím na záchod…
    no ale pejsci se proběhli,Betty na dlouhým vodítku,našli jsme nějaký jídlo-i když jako s běrem hub by jsme se neužily