Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
tak v popndělí odpo,to jsme skončily v deset v noci-kasa,vybalování,úklid,a v 9 večer jsme šli chystat dopek na druhý den,+doplnit cigarety….+hooodně lisování..
no a včera poslední pátá odpo-ranní vycházka krátká s pachovým čtverečkem pro Žeryka-fakt boží cvik,když už sotva pletete nohama,ale máte pocit,že za pidi venčení by vás odsoudily -ehm lépe řečeno-všem by to bylo u zadku ale bvaše-VE VAŠÍ HLAVĚ KYNOLOGICKÝ PŘESVĚDČENÍ-ŽE PES MUSÍ MÍT VYCHÁZKY,ZAMĚSTNÁNÍ,A KDYŽ SE MU NECHCU VĚNOVAT,NEMUSÍM SI HO POŘIZOVAT,TAKŽE SOUDCE V MÉ HLAVĚ-což je vlastně většinou i s jinejma věcma….že….musím uklidit,musím,musím,přitom moc věcí člověk nemusí,že…
tak abych umlčela soudce ve vlastní hlavě-tak jsem dala Žerykovi pachový čtvereček-boží cvik-na prostor metr krát metr,který vyšlapete,dáte třeba 10pidi pamlsku a pak jen stojíte o kus dál,a pes hledá,a vy neděláte NIC,přitom pes pracuje hlavou a nrlíce jak debil furt pro míčky….
na konci krátké vycházky pár rehabilitačních cviků z tanečních-kroky,otočky,obíhání,packy,s každým tak minutu a dom
dom zase spaní-zjistila jsem,že spát před odpo taky není marný nápad,akorát toho moc nepřečtu-jdu ze psama,něco udělám doma,a ten čas,co bych četla,tak spím….
v práci se mi pátý den chtělo jen spát a byla jsem utahaná,ráno jich tam bylo extrémně málo,tak jsem šla na 12,teda,šla-hodil mě tam otec Martina,a ve čtvrt na jednu jsem ščastně řekla kolegyni-už jenom 8 hodin a 45 minut a du dom…když teda neskončíme v deset,že…
na otázku kolegy,jestli chci doplnit ledničku s pivama,nebo plyšáky,jsem řekla,že chci jít dom a spát….
a zákaznici jsem u něčeho řekla,že mám momentální zatmění mozku,jako soustředit se na peníze,zboží a fronty už byl mazec….
no vypadly jsme v 9 večer,tak jen 9 hodin v práci…
takže normálka….
-jedné zástuppkyni jsem v pondělí v noci řekla,že su chudinka,že mě bolí ruka,páteř,kyčel-a pak hned abych nebyla za fnukalu říkám-alééé neber mě vážně,abych vzápětí smutným hláskem víly Amálky-v širším podání teda-řekla-ale stejně su chudinka
a včera večer na hlášku jiné zástupkyně-věta končila něčím jako-že zdraví má člověk jen jedno,a kvůli práci si je ku… nemůže,tak jsem řekla-správně-tak si vem příklad ze mě-furt nic,nic,furt musím,musím,a pak je z toho 14 denní neschopenka léky na několik měsíců-a ona-ahááá tak seš fetáK!:D:D
no,ale jinak jsem byla dost vtipná,vždycky,když su utahaná,tak su vtipná,tak jsme se zasmáli….
jako třeba,když mi kolegyxně řekla,že má jen 2 ruce a já jí zvážným výrazem,řekla,že vím,že jsem jí je dnes počítala a má fakt furt jen 2!
pak jsem ji pověřila koupí noční košile,tak uvidíme,jestli nějakou uvidíme,ona často a ráda nakupuje oblečení,a já když někam dojdu na její doporučení,tak tam už nic není
ona teda hodně nakupuje v lidlu,Pepku a tak
v noci na mě čekala mísa ze šopským salátem,co dělal Martin a polívka,tak jsem si dala polívku,
mísku šopskýho ssalátu s těma zdravýma chlebíkama za 8 kaček,ty bezlepokový sýrový hnědý plátky,pak jsem si daa ty chlebíky s dábelskými tousty,pak kolu,magnézku,a malý kafe a čokoládky-to vše od půl desátý do jedenácti do noci…fakt hovado nenažraný su…