Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

Zlatko
    palačinku závidím, nebo ne, nezávidím, protože Ty ji potřebuješ mnohem víc, než já, takže tady nic, ale:

,že se objeví sanitka s mužem,protože se nenechá vyšetřit bude chtít domů,jako už to udělal.Tak mi drzte palec at tam aspoň 2dny vydrží.

nečekej to, nečekej to takhle, ať si to nepřivoláváš, moc prosím, naopak posílej do prostoru žádost, ať tam prostě vydrží a pokud ne, nasedni do tý sanitky Ty a jeď opačným směrem. Myslím na Tě.

Mílo
    A Robča to nechce vzdát, že nechce zklamat lidi v baráku…

znám. Brtnik taky dělal v SVJ, ale všechno má svůj čas a taky svou cenu. Jít za hranice se nedá. Začlo to tím, že jsem začala “odkopávat” lidi, který si vyřízení věcí nechávali pěkně na sobotu, či lépe neděli večer. Ztratili třeba čip od baráku ve čtvrtek a přišli takhle přesně o víkendu večer, i jsem brala telefény a byla fakt pak už naférovku nepříjemná a následně s tím Brtnik seknul. Řekni muži svýmu, že se to dá. že není nemožný s tím skončit. není jediný na světě a od teď to zase může převzít někdo jiný, mladší. Lidí je v baráku dostatek, není tam sám.

Petro, kdo je prosím pan Hrabák?

supr chlápek 😀 . Enem k němu přijdeš, povídáte si a už je Ti dobře, aniž by se něco stihlo vyřešit. Aspoń já to tak vnímala a jsem ráda, že mě kdysi náhoda, když jsem hledala homeo pomoc pro sebe /protože jsem ji měla odzkoušenou u psa/ , nasměrovala ani nevím jak, zrovna sem k němu. tehdy měl ještě čas vést poradnu po netu, pročítala jsem jeho odpovědi a líbilo se mi to . Má v sobě klid, vyrovnání, nadhled, aji hjůmor a je prostě fajn. nehraje si na boha.:

https://homeoinstitut.com/vaclav-hrabak.html