Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tak včera ranní vycházka,kdy se mě ale převelmi nechtělo,tak jsem šla kousek k lípě a zpátky,a pak jsem ale docela dlouho cvičila-poslušnost,a veškeré možné kombinace tanečních cviků,zakončené jen posunky-couvání,chůze u nohy,levé/pravé+polohy,mezitím házení míčků z kopce,takže psi vyvenčení,probělí a ve výsledku jsme venku byly venku docela dlouho-teda na to,že se mi nechtělo,zabrala jsem se do toho,tak to uteklo,a je fakt,že se pséci víc soustředily ke konci,než když udělám narychlo v rámci rehabky s každým otočky,kroky,couvání,packy,obíhání noh-to vše sice třeba víckrát-,ale s každým je za 2 minutky pocvičený,tad to bylo ke konci fakt přesný,takže takový pořádný pocvičení
    pak zas hodina spánku a do práce
    na odpo,byly jsme zase 3-2 já,kolega+zástupce,vybalovaly jsme+kasa+úklid,no ve čtvrt na 11 jsme skončily,Martin pro mě dojel,pak do půlnoci seděl ze psy na terase
    v půl peté chrápal,tak jsem se stěhovala vedle za Žerykem na terasu,poté co na mě řval,že vůbec!nechrápe,že CELOU NOC NESPÍ!!!
    vedle pro změnu pochodovala Dafča pod sedačkou a hrabala lino,no noc jak hrom
    po v osm jsem se vyhrabala na vycházku velmi rychlým krokem k rybníčku a zpět,u rybníčku s každým 2 minutky cvičení a dom na snídani,protože mě čekala poslední :-(((konzultace s psycholožkou-jako vždy to bylo zajimavý,přínosný,náročný….
    teda jenom to zvládat uvádět do praxe….to bude dřina
    -takže dávat se na 1,MÍSTO-musím si hlídat abych byla v pohodě,v práci i doma
    -nejsem zodpovědná za emoce a štěstí ostatních
    -a hlídat si svoje hranice a mantinely-ne takhle se já k sobě chovat nebudu,ani ostatní ke mě
    včera jsem večer řekla kolegovi,at simísto mě chvílu sedne na kasu,nebo mě švihne….
    ale t bylo málo lidí,nevím,jak to budu dělat,když bude hodně lidí,a já už budu mít dost…