Odpověď na: Pro Sindibádku

Fóra Od čtenářů Pro Sindibádku Odpověď na: Pro Sindibádku

PetraK

Eva
    Sinďa uzlík jenom cupuje a to co se oddělí tak vyplivne…

to je šikovnej péf – teda fena. To Tali prostě polyká všechno jak jadernej reaktor. Jediný co vyhazuje je výplň z plyšáků, ale jinak je schopná sežrat toho plyšáka jako takovýho.

Byla jsem natěšená jak bude mít doma jednu z aktivit, která je pro psy přirozená – že si ho bude pěkně žvýkat.
    místo aby se pes zaměstnal a zklidnil, dostával se do úplnýho ajfru – aneb: “Musím to sežvejkat celý, jinak mi to někdo vezme”.

😀 😀 ty jo voni jsou fakt stejně pošahaný 😀 😀 Já teda do parůžku nešla, pořídila jsem hned z první , když jsem viděla, jak všechno žere – černýho plnícího konga a tím jsem jí udělala obří radost. A sobě taky, protože jsem nemusela hrotit, co kde sežere a že se uklidní pěkně tím žvejkáním.

….jen je to prostě hodně vyčerpávající, jak už to trvá dlouho…

ano, to je na tom to pitomý. Já jsem zrovna včera nad váma / náma přemýšlela a na tom, co říkala třeba Peťa AP o němcích jako takových. že prostě….. ono to vždycky díky jejich povaze a tomu, jak k nim bylo po staletí přistupováno…. nejde vždycky v rukavičkách, aby se člověk někam posunul. Že někdy prostě holt člověk nemůže fungovat tak jak byl doposud při výchově vždycky zvyklej 🙁 , protože jinak si ten pes z člověka dělá jen srandu 🙁 . Nepolyká se snadno tahle skutečnost, ale bohužel měla pravdu. On ten germán prostě je opravdu jinej. Po staletí ti psi až donedávna jeli v tom, že je nechali do roka být a pak do nich všechno doslova natloukli 🙁 a tak Tali veškerý moje přístupy brala tak, že respektovat mě nemusí a nebude. A respektovala mě pouze v případě, že jsem ze sebe udělala zupáka 🙁 🙁 . což není nic přijemnýho, ale bez toho bychom se asi bývali /y neposunuli/y dál. I dneska ji člověk musí povětšinou důrazně a hlavně důsledně korigovat, aby mohla fungovat bez vodítka. Není to už o tom, co dřív, to ne, ale nikdy to nebude jako s vižlou – natož s labíkem, který je ještě trošku jinde než ta vižla, která má pochopitelně trošku jinej akční rádius z povahy plemene.

černej čaj
    vam pucim fotaka budete mit uplne stejny vazky

béme mít tak leda prdlačky, páč já třeba nemám na tohle jednak postřeh, všimnout si, ž eněkde sedí- registruju je zpravidla za letu a druhak na to nemám co? Trpělivost. jsou věci, který s tou hajtrou flekatou máme dost společný 😀