Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Vezmu to šmahem, už musím být otravná
kyčle jakž takž fungují, obě kolena jsou v háji. Před operací bych měla být kapku ve formě, ale furt mám špatný krevní obraz tak se belhám různě po vyšetřeních. Zítra mě čeká znovu gynda a rozhodnutí, esli bude třa menší zákrok, nebo ne. Už mi z toho hrabe… ale víte jak je ten fór, že neexistují zdraví lidé, pouze tací, kterým ještě nemoc nenašli. Bingo! A neteř (megera malá) pronesla – zle je, teta tleje. 🙂 🙂 Taky dobračka. No co už, než si dělat ze všeho srandu. 🙂
Jen nekdy teho bývá až po staříčkovu mezu. Známe všichni.
Mili
co se týče cuket, mám pro letošní rok vystaráno. Já se pokaždé sezonních potravin přežeru a rok je pak nemusím. Stejně tak už se nemůžu ani podívat na meloun. A slaďounkou vařenou kukuřicí jsem se stihla přecpat ještě jako zubatá. 🙂
Jen v houbách mám manko a to prý letos rostou! Smaženicu, poblifku, majdu, řízečky, houby miluju na všechny způsoby. Je co dohánět. 🙂
Vzpomínka, dětství, teta a ryzce opečené přímo na šporheltu- nedostižné.
Fifi
věřím, že je tvoje psí holčička tele mazlivé, já jen že na první pohled vypadá jakože se o sebe umí postarat. 🙂
Zlatko
ten tvůj mouratec je taky koukám polohovací. 🙂 Kožušek fajny.
Péťo, ty starej šoférskej pardále
orvala jsem za oknem šalvěj, vařím lektvary a vyplachuju a díky za tip. Vyzkouším i ten hřebíček, šalvěj je hnusná. 🙂 Heřmánek mi chutná, je dobroučký, já ho ale ráda s medem tak nevím, vyplachovat ránu medem asi nebude nejlepší nápad. 🙂
Huba se hojí na můj vkus pomalu, ale asi su moc hr a netrpělivá. Nevíte některá za jak dlouho se vstřebají ty černé nitě?