Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

jako v prasí?? Sem?? hrozný teda, myslim, že to sem jako nechtěla – jít do prasé 😀 No ale tak sem i stihla ráno hubu si namalovat, zacvičit si a odřídit to do Prahé.

Kuskus chudero nebohá!! Co to máš za sebou? Je dneska už o něco líp? Takhle to vzít z gruntu! To seš frajerka! Hele vyplachovat se asi nemá, to říkají vždycky, ale copak by mohlo vadit to, že si člověk do huby nabere tu tekutinu a chvilinku ji tam nechá, aniž by s ní hýbal? Je to stejný, jako pít, ne? Odvar z hřebíčku by byl výbornej totiž – je antiseptickej, hojivej a dává se i do zubních léčivých výplní dočasných.
    Koukám, že sis našla s těma kožišinama přivýdělek k důchodu – tos šikovná 😀

EDIT – jo a kdybys chtěla, můžeš na to srůstání zkusit mou oblíbenou Arnicu Montanu – 15 ch – 3x denně 5 kuliček nechat rozpustit na sliznici v puse s odstupem cca 20 min od jídla a pití, aby byly sliznice čisté. Ta jedna tubička stojí osmdesát korun a je tam těch kuličk mnóogo, zbudou i na jindy. pomáhá to třeba i na záda, naraženiny, a jiný potíže.

Zlatko!! To snad není možný, jak se to u Tebe štosuje, drž se dífče statečný! jak je na tom drahá půle? A jak jsi na tom Ty?

čajdo – držím palce, ať je kontrola O.káčková a hlavně ať už trvale srůstáte. A gratuluju ke garáži! Konečně se to doma pohne, co?

Míla – tyy jofka, trošánek závidím ten Střekov,muselo to tam být moc prima. Jen jsem nepochopila to, jak mi říkala Dennyky, že výstava je prodejní, ale prodají to až po výstavě 😮

Bože mě se nechce v tý prasí bejt, co mám s tim dělat jako?? 😀

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem PetraK.