Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Zlatka
Na jednu stranu tvému muži rozumím, bývala jsem kuřák a prakticky od puberty vytáhla krabičku denně, později i víc. Dokonalý závislák a cigareta byla důležitější než jídlo!
Ale v tobě se nejspíš mísí strach o blízkého člověka s pocitem zloby, že si vědomě zkracuje život. Snad mu docvakne, že k rodině není zrovna ohleduplný a kouření omezí až ho dovezou ze špitálu domů.
Já už dvacet let nehulím.
Čajdo
máš recht, bývá mi velmi líto času stráveného u sporáku a pak ještě u hory nádobí!!! Ale zároveň jsem mlsná jako koza a ráda baštím. Tak co s tím? Jenže pozor, dokážu se třeba celý týden cpát chlebem, sýry, rajčatama a uvařím si tak akorát čaj. Momentálně kašičkuju. Při neděli bude brkaše, mrkev tentokrát nastrouhaná na větších slzách a podušená na másle s muškátovým oříškem a dochucená citronem, bílým pepřem a trochou cukru a upeču krůtí ramínko s cibulí a česnekem, více podleju, pak oberu a nevýrazné krůtí maso rozmixuju se šťávou na hašé. Jídlo pro bezzubé stařenky. 🙂
Sere pes, du ven aspoň obejít park dokud svítí sluníčko, zítra má pršet a obědvat můžu i ve čtyři.