Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

Kuskus

Zlatka
    Mám úplně rozhozený biorytmus. Nervy v prdeli, spím dvě tři hoďky a vyspáno, čilá jak rybka. Tak si čtu, nebo poslouchám muziku, žehlím, vařím, okna myju klíďo ve dvě v noci. Zase chvilku pospím…. No magor. Můžu si to dovolit, bo ráno pravidelně nevstávám do rachoty. 🙂
    A proč ponocuješ ty?
    Čajda
    Obě strany v poho. 🙂 🙂 Beztrestně jsem mohla vycumlat půl tabulky hořké, když ten průjem, žejo, ale nadávala jsem si. Kdybys trubko nesežrala v životě tolik čokolády, mohlas teď mít od Čajdy za hubičku krásnou teplou bundu, tlusťochu.
    A ty fazolky bych honila po pánvičce s angl. slaninou a opečené dokřupava použila jako přílohu k půlkilovému bifteku medium. Na hovno stáří, už se nikdy svejma tesákama nezahryznu do masiska, nebo do jabka a neuslyším to krásné křupnutí.

Zlatko, až teď jsem se dočetla, proč si byla vzhůru. Držím pěsti ať je ten tvůj brzo zpátky doma a hlavně v pořádku. Nevím, co to bylo s tlakem, nebo ve vzduchu, taky se mi hrozně špatně dýchalo. Ve špitále ho pohlídají a dají dokupy, neboj, broučku.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 9 měsíci uživatelem Kuskus.