Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

cernej caj

ano, vcera sem byla asi dve hodky na prochazce, ani sem nemela moc chut chodit a navic vedro sileny… ale trosku sem si odpocala.

feri se ted zda porad stejna, ta boulicka patecni se nijak nemeni…v noci to celkem slo, az na vstavani na curani, ted nad ranem uz nervozne chodila po posteli, tak me vyhnala vstavat (ja jak vstanu uz nemuzu pak znova spat). zda se mi, ze ma rymu – ale to muze byt i tim, ze nemuze s limcem otirat cumak?

fifi
    dobre, ze uz i kratky prochazky zvladaji, no hlavne jak pises neuspechat, at to leceni nebylo marny 🙂

Kuskus
    to je zajimavy s tim nechanim zelene barvy u brokolice… ja mozna dneska udelam vyvar aj sobe, ale brokolici teda nemame, meli sme kvetak takze s maslem mnam mnam. tatinek se dneska mozna stavi, ze vezme par rajcat a zelenych fazolek – tak co mam delat z fazolkama?

co delaji tvoje usta? a druha strana?

jinak predavkovani horcikem pomaha na pruchodnost, takze na zacpu se muze hodit vzit trojnasobek doporucene davky horciku, ono to muze trochu pomoct ale zas ne moc, protoze pak uz to ma ten opacnej efekt 😀

jinak mi ukazoval fotky mirecka, uz ho maji tak dva mesice, tak je to hodne starosti, takze ma ted vic starosti o zahradku, protoze pritelkyne obstarava miminko tak je to taky uz hodne narocny. ale prijede si mozna natrhat zbytek visni…

Mirko – Fifi, vy byste treba bundici neuzili?

jinak ja mam siroky slapky, kratky nohy pekne sirokansky stehna a lytka, abych nesehnala zadny kozacky 😀 ani rifle 😀 a dlouhy telo, takze mi ze vseho lezou zada 😀 nicmene ruce mam normalni aj hlava sedi na krku 😀 je otazka, jestli mam aspon tu hlavu standartni 😀 😀

ale fakt nezapomenu jak mi pani na rehabce davala ten valec za zada ze mi neupravi vysku zidle pro nacvyk, ze sme stejne vysoky a „vy mate ale opravdu hrozne kratky nohy“ :D:D