Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Černejčaj-tak Ferinka chudátko malý už snad-klepu na stůltuk.tuk,tuky tuk dobrý
doufám,že jsi si užila výlet!
Kuskus-je chudáky největší-brrr,já su sice bez šesti zubů,ale ne naráz…
jinak já volno ve čtvrtek ještě,rodiče se měly vrátit v poledne,tak jsme ráno vzaly všecky 4 psi a hrr k líoě a od ní dozadu serpentinama velký okruh-akce hledá se hříbek,bedla,babka-prostě jííídlooooo-můj pokřik když vidím v lese houbu
tak akce-hledají se hříbečky začala-psi rodičů na dlouhých vodítkách,mí psi na
na volno,Martin chodil po mezích ve vysoké trávě,já po cestě,já fotila psy,a pak jsem volala -Žeryku,kde kurna seš,Dafino česat tě bude páneček,já se na to vykašlu,a -Marrrttíííííííííííííne,kde seš,dyt si říkal,že pudeš po cestě a zase mendeš,ježíš já na vás nemám nervy!
do toho sem fotila,aranžovala psy,odměnovala psy,hledala hříbky,Martina,pak jsem dala Dafinu na vodítko,protože ta lítala k Martinovi a ke mě,a byla na nervy,že nejdem spolu,já byla na nervy z přdstavy česání…
den před tím hodina a půl,že,i když sem do toho několikrát česala kočku a dotrimovávala Dafi,a šmikala Žerykovi nohy,no nic…
tak na smaženicu to bylo,psy jsem česala o poznání menší dobu,
den předtím jsem to vzala důkladně a odpo jsem prospala a proválela+večení vycházka ze super úplnkem,ale zase nebyl foták,že
v pátek jsem šla ze svýma psama k hájence k lípě,kousek do lesa a dom
a pak jsem měla odpolední-trochu vybalování,kasa a v 9 večer dom,
u nás na návštěvě příbuzní,tak jsem seděla chvílu ještě večer venku,
v práci jsme sse hrozně nasmály u vybalování-jsme chvíli vybalovaly 4 a nějak jsme se nebavily o práci,ale…..no jak banda pubertáku ale ve věkovém rozětí-26-60let…no prostě pubertáci:D:D:D
bohužel,jsme se dozvěděli,že kolegyně,co měla mít s náma mezisměnu,tak jde poimáhat jinam na odpo a druhý den v neděli na ráno….
no tak nás ten humor trochu přešel…
dnes ráno jsem bleskurychle zametla,vytřela a šla na vycházku s kamoškou s Gobim,pěkně k rybníčku,od něj kolem polí ke křížku a zpět dědnou,
pak jsem došla dom,nasnídala se,obstarala andulky a řekla,že já mám uklizený a jdu spát a do půl 12 jsem chrněla,Martin vysával,uklízel kolem adulkčího výběhu/větve,udělal oběd,nádobí a hodil mě do práce
v práci jsme to ve 2+zástupkyně nakonec zmákly-vybalit+kasa+úklid
večer mě kolega hodil dom,a kdybych nezapoměla venku kafe na košíkách,tak by to bylo dobrý-no 80 kaček v háju-su vůl,furt spíchám a pak tohlew….
ted v noci jsem sežrala talíř špaget a kafe…ještě chcu meloun-su šílená s tím jídlem
Dfina se dostala k Martinovejm oplatkům cp měl na nočním stolku-stokrát mu říkám,že tam nemá nic nechávat!!!!!!!!!!!!!!!!§
je blbé
rodiče celej den hledaly Bettynu,která byla omylem zavřená vedle slepic v místnosti…
a otec,když šel včera ze psama,tak Bettyna nešla a Max,když viděl,že nejde ani máti Martinova,ani jeho -jako Bttyna,tak pak chtěl jít jen dom,tak jsem byla ráda,že se mnou chce jít a s rodičem ne,bože po kom su tak škodolibá??