Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Černejčaj-tak jak je Ferince?
ještě,že jste tam teda jely,já ted furt hlídám,jestli Dafina moc nepije a tak…
ale jinak u Ferinky dobrý,že je jí celkově líp
jinaak někdo se tu ptal,jestli jsem si o dovolené odpočla
tak,stihly jsme všecko co jsme chtěly-hřbitov,výlety,tetu i oslavu rodinnou i večeři a tak,takže toto je dobrý,výlety byly fajn,i počasí vyšlo,akorát teda furt jsme musely někde stíhat nějakej bus a třeba kolem těch punkevek jsme dost hnaly díky bloudění v Ostrově a čekání na otevření obchodu
ale jo jinak jsem si odpočla-docela dlouho jsem nebyla v práci-5 dní+2 víkendy-nevídané!!!ani mi nevolaly!!!!
a výlyty dopo mi vyhovují,jinak jsem po vzoru Dfi taky spala hodně v busech a vlacích
no a jinak Martin to má s těma lidma tak odjakživa
z mých kamarádek zná jen 2 ze čtyřlístku-ta jedna k nám jednou něco vezla a s tou druhou se viděl kdysi v létě s jejím mužem a s ní na pivě-to jsme nebyly ani nastěhovaní,a pak se s nimi viděl s oběma před pár lety na pivě,kdy tam náhodně došel,jinak se s nima vídat nechce,ani s dalšíma mýma kamarádkama,knihovnici s Černčína zná,ale když k nám jednou za čas dojde tak on je na pivě,za mou tetou,strýcem jezdit nehce,a když mají dojet-byly u nás tak 4 krát za 12 let na hodinu tak mizí z domu,
na vycházkách nehce potkávat lidi,když vidí v dálce někoho tak mění směr a na výletech mesmí jít nikdo před náma/za náma/nedej bože blízko….
rodinný oslavy zvládá tak,že se většinou baví s bráchama o muzice a s otcem+bez piva by tam neseděl
já třeba ted na oslavě pila furt vodu z vodovodu+kafe
je to asociál a sere mě s tím,
nemusí se z mýma kamoškama pravidelně stýkat,ale kamošky co mám od 14 let a znám jejich manžele,přítele a ti se se mnou normálně baví,s tím,že 2 dvojice spolu dost trávily dovolené,silvestry a tak,já u jedné dvojice 2 krát slavila narozky,spala,s druhou dvojicí jezdila na výlety a 30tiny jsem slavila u nás doma s něma jejich partnerama a mým bývalým,a jejich muže mám všecky ráda,bavíme sea jsou mně sympatičtí
tak prostě u nás nehrozí s Martinem ani nějaký ty grilovačky s přátely a spoečný věci spřátely,on má kamoše v hospodě,ktří tam denně vysedávají,a s něma se z nám,a ze začátku jsem tam trávila dost času,a já mám svoje kamošky ze kterýma se vídám bez něj
jako tak aby jel na víkend jak PetraK sDavidem,nebo aby k nám někdo na den/2 přijel jak Denny k nim na chalupu,Čajda a tak-tak to nehrozí-jo kdysi u nás byla bývalá švagrová a majitelka Žeryka Monika 2 dny,jinak nic
jasně nechci nemusí se mnou furt chodit všude za kamoškama,ale třeba,jak jsme se ted ze čtyřlístkem sešly na přehradě,kde holky slavily narozky,tak mě mohl jít tam doprovodit,a pak se oddělit,no chvílu by byl z holkama a pak by šel
jako seddět by tam s náma nechtrěl,ale doprovodit by nás mohl,tak to taky nic…