Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
tak mám za sebou jednu pondělní mezisměnu,kdy jsem střídavě byla kasička/balička,a pak jsem v lijáku a bouřce čekala půl hodky v pizzerce na taxíka….,psi měly 3 mini vycházky
v úterý ráno vycházka cvičící k rybníčku a zpět,u rybníčku hromada poslušnosti,tanečních a házení míčků-takže pejsani si unavily mozek a já měla pak pátou lekci s psycholožkou-stále pracujeme na tématu-stanovení hranic a mantinelů-v práci i doma s Martinem+sama k sobě,je to dřina
odpolední-od 5 hodin jsme tam byly 2+zástupkyně,já a brigádnice,ale brigádnice je fakt šikovná a rychlá,za dest 9 jsme už byly venku,a já šla v elastákách-v těch normálně nechodím,a doma jsem byla pěšky rekordně brzo-asi budu chodit v elastákách od Čajdy častěj-budu pak jak rychlonožka:-)
jinak je nosím v práci a domy,ale nechtěla jsem zdržovat s převlíkáním,tak jsem šla v pracovním
dnes volno,takže od půlnoci kdy jsem šla spát jsem byla vzhůru jen 2 krát a podruhý jsem v dešti a v županu převěšovala ze sušáku venku v dešti a županu oblečení dom a pouštěla psi rodičů k nim dom,rodiče jsou do zítřka kdesi u známých tak hlídáme,pak jsem vstala podle budíku,abych ho po zjištění,že prší vypla a vstala za hodku
ale jinak málokdy spím nepřetržitě cvelou noc,většinou jdu několikrát za noc na záchod,pouštět Dafinu a tak,když chodím odpolední spím 7 hodin s několikerým vstáváním na wc ,na ranní spím tak 5 hodin,ale to spím chvílu odpo,a když mám volno tak spím 7 hodin+odpo,
v poodtstě nepřetržitě a dlouho spím u tatky v BK…
ráno po snídani jsme šli ze všma 4 psama do lesa,kde proběhl pokus o hledání lesních plodů,no asi takhle,já chodila se 3 psama po cestě a snažila se hledat s cesty,Martin lítal v trávě a s ním Žeryk a občas Dafina,
za chvílu byly stejně všichni 4 omotáni takovýma těma zelenýma tupkama,na čumácích a nohách-no horor,proto v lese chodím ze psama zásadně po cestě a ne do roští trávy a tak,tím jak mají chlupatý nohy,tak se to na ně strašně chytá,+na jiný části,ale z noh se oddělává nejhůř
no jako v lese je to normálně relax,a prý les už po 40 minutách uklidnuje a tak,ale !to by člověk nesměl potkat několik lidí s plnýma košama hříbků!!!
jako,není to od nich hezký,že nám to všecko vysbíraly,fakt jako není no…
no po hodině a půl jsme došly dom a začalo hodinu a půl česání-napřed Dafi,té jsem dotrimovala stehýnka a u ocásku a pořádně prostříhala srst kolem polštářku a uší/očí,pak ,Žeryk,tomu jsem ostříhala nohy nakrátko,ale stejně jsem mu musela vyčesat fousy,jako přežila jsem,až poté co jsem ho sundávala z botníku,kdde je češu,tak se mě pokusil rafnout
pak Betty,Max,tak mystříhat ještě srst mezi tlapkama,Maxovi ošmikat zadek,a mezitím xkrát přečesat Norinku,ktrá sice v lese nebyla,ale furt se mnoukáním hlásila,že chce česat taky,a dámy v letech se musí poslouchat,že ano?!
no,pak věšení několik praček prádla,šlofík po obědě,pak sklízení prádla,čtení na terase,večerní vycházka všech 4 psů,krmení a konečně dělají všichni hají-Martin šel spát ze psama