Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

Fifi

Konecne me opustil hlavobol, dneska to bylo echt vyzivny. Asi ta zmena pocasi, ochladilo se prijemne. Jinak mam zase nejaky kazisvetsky obdobi, nejdriv prdla zarovka, pak sklenicka a nakonec se mi povedlo shodit kvetinac s vanocnim kaktusem, kterej je nekolik desetileti star. Mno, tak ted je silne omlazen, vetvicky jsem dala zakorenit. Budete nekdo chtit, kdyz se chytnou? Je to plnokveta, tmave cervena odruda.
    Cokle uz jsou docela fit, dneska zachrchlali jen jednou, kdyz urputne branili plot revem, jinak klid. 🙂

Dennyky
    Krasny fotos! 🙂

Cajdo
    Kazdej jsme jinej. Ja bych od 12lety feny takhle kratce po operaci nebyla schopna odjet, i kdybych mela sebelepsi hlidani v rodine. Neuzila bych si to, myslela bych na ni. Pro tebe jsou vylety hodne dulezity, mas to asi naopak nez ja. Tak uvidis, jak se to do odjezdu vyvine, co vet rekne na kontrole a tak. Jak te tak ctu, tak frnknout chces moc, to si musis srovnat sama v sobe, cemu das ted prednost. 🙂 Kazdopadne ja te vubec nesoudim, at se rozhodnes jakkoliv. Jak jsem psala, ja bych mela v takovym pripade jasno, zadny dilemata, domki a pecovat o pacosku.