Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

no a ve středu,ve středu jsme šláply na bludnej kořen,teda takhle,s Martinem prý nezabloudím….ehm…
    no vyjely jsme ráno v 7 do Ostrova u Macochy,že půjdeme pustým žlebem,kolem konskýho spádu na moji milovanou punkevku,
    jezdíme tam každý rok,protože voda,šutry a kapradí,že
    no jenže většinou jedíme ze Sloupu a 9km na Skalák,takže bude změna
    dojely jsme do Ostrova a dle Martina jsme měly dojít k obchodu co má OD PŮL OSMÉ OTEVŘENÝ!no my došly k obchou co má otevřený od osmi,tak jsme půl hodky chodily kolem rybníka,pak šel Martin do obchodu,pak se snídalo u rybníka-takže tak 45 minut v prd….,no vbyletly jsme kopec jak hrom v dědině ke kostelu a TAM TEN OBCHOD,KDE MĚLY OD PŮL OSMÉ,nic no,několikrát jsme se ptly na cestu,furt jsme chodily sem a tam,protože šipky otočený směr dědina,pak jsme loukama,lesem došly k Macoše-pustý žleb a konský spád jsme minuly…
    no od Macochy po milionu schodů dolů +po dalších schodech/šutrech a blátě k Punkvě,kde jsme nabraly rychlost,že nám jel v 11 hodin bus a pak ve 4 hodiny
    tak rychle limču,koupit suvenýry a bus a dom
    doma jsem řekla,že se s Dafi nehnem z domu aspon 3 a půl hodky i kdyby hořelo,Martin nám šel pro oběd a jinak jsme do 3 chrněly,pak do města Dafině koupit misku,nakoupit dom,a zase kafe,džus,Martin pivo-no kdyby jedno,že…
    no,ale úrej má dovolenou…
    no a ve čtvrtek poslední třetí výlet
    jely jsme v 6 ráno do Adamova,z něj busem do Křtin,z tama lesem -nádherně měká půda,paráda+pro Dafi množství pařezů,tak lesem do Rudice,tam jsme u větrnýho mlýna daly sváču a směr rudický propadání
    no to taky bylo cosi,my už tam byly xkrát,jde se lokama z dědiny a před náma holky z lovečákem-tak Martin začal zuřit,že půjdou před náma,Dafi bude muset jít na vodítku(Dafi je to jedno)prostě se vztekal,no holky se odpojily,šly jinam
    Martin štastnej,já si fotila skály,modrý nebe a tak,a v tom-za náma 2 ženský starší-sice bez psa-ale LIDI JDOU!ZACHRAN SE KDO MŮŽEŠ!MARTIN AT NEFOTÍM A DĚLÁM,TAK JSME TO HRNULY CESTIČKOU K PROPADANÍ,PO KOŘENECH DOLŮ Z KOPCE,DOLE SE DAFI NAPILA,MARTN ZDRHAL CESTIČKOU DO JEDOVNIC PODÉL POTOKA,ABY NÁS NEDOHNALY,ZA NÍM VALILA DAFI A ZA NĚMA JÁ-ROZESTUPY JAK KDYBY JSME MĚLY CORONU,CHOLERU,MALÁRII,MOR…
    kdyby jsme byly kreslený bylo by to takhle-vepředu Martin,místo noh barevný šmouhy a nad hlavou bublinu-ježíš at si ten čokl s Mirkou pohnou,se vlečou,sou úplně blbý,dyt nás ty ženský doženou a budeme muset jít s něma!!!!
    se z nich zjeví,se vlečou,ta furt cosi fotí,Dafina si nepohne,se na to vykašlu
    Dfi-ty vole,je ten páneček blbé?kam hrne?a proč tak rychle?
    a kde je panička?to jaky se nmám rozpůlit nebo co?
    no panička nestíhá-počkám…
    nééé páníček valí-letím za ním-a trysk za Maartinem…
    nééé,kde je panička?????sakra,čekám na ni,a vůbec seru jim na ty blbý výlety-hned jak dojdu dom píšu-prodám vodítka,značka -OKAMŽITĚ!
    já-dopr…je von fakt už blbé?dyt já mám obě vodítka,kdyby šel někdo ze psem,co jako bude dělat?se na to vykšlu,doma s něma jde deset minut denně,že zahrada,vedro a tak,a tady by nás obě uštval,ježíš to je dovolená,si teda vodpočnu,sobec je to…
    no ale dohnaly jsme se….,došly jsme do Jedovnic a jely dom…
    v poldne doma,já odmíttla opustit postel,tak šel do města koupit dárek rodičům za hlídání andulek a vaření tatkovi,pak jsme šli i s Dafčou,já prolítla nějaký obchody a zase na kefe,džus,horkou čokošku a večer se už válet doma-no válet doma-trošku sem tátovi uklidila,ale to byla chvilka
    no a v pátek brzo ráno se zbalit,a hurá cestička k domovu….
    no po osmé jsme byly doma,uvítala jsem se s Žerykem+zbytkem rodiny,Žeryk vyfasoval dárek,co se mu koupil hned v úterý-nový míček,malý lehký a fest drahý,asi je vevnitř zlato,nebo co?:D
    sjely jsme rychle do knihovny,pak vyprat,vybalit,uvést se do civilního stavu,a odpo sem jela za Aničkou do knihy,tam jsem poseděla a pak jsme šly na pizzerku na salát,pokecaly jsme a za hodku a půl na bus-jééé to bylo fajn,jen tak sedět a kecat o všem možném,mimo jiné o knížkách,to byla pohodička,prostě paráda-bez Martina,rodičů,psů,málokdy su někde jinde,než ze psama,v přírodě,doma,v práci…