Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

v úterý jsme jely do Litomyšle-tam už jsme sice byly před rokem,ale to jsme byly hodně ve městě,u zámku,+v té druhé zámecké zahradě
    ted jsme jely zase v 7 ráno rychlíkem,cestou na vlek po cyklostezce se Dafča vyvenčila a rozešla,aby ve vlaku ve vteřině usnula,protože v noci furt pochodovala,ale ona vůbec ve vlaku a autobuse okamžitě usínala,až jsme si říkaly,že s ní budeme jezdit v noci vlakem sem a tam,aby se vyspala v klidu:-)
    dojely jsme do Svitav-ehm víceméně bez snídaně,nebo jsme v sobě měly možná jeden rohlík.protože Martin jí až na místě v přírodě,takže ze Svitav do Budislavi,odsud kus po silnici,to ju Martin radši nesl,no a pak-pak směr toulcovi maštale-les,kapradí,šutry,potok,mech!!!!!!
    já byla blahem vedle sebe,nejštastnější na světě a ve vesmíru-miluju-šutry,mech a kapradí
    furt sem do toho mechu plácala rukama,Dafi hopala z pařezu na pařez a na šutry,no lezly jsme tam 3 krát do kopca-2 krát jsem řekla já,že dál nelezu,že se bojím a že se nezabiju-šutry,kořeny a sráz-brrrr
    pak Martin,že to nevyleze,tak jsme šli stejnou cestou zpátky,s tím,že k cíli úplně jsme teda nedošli k cíli,ale účel-su jinde,vidím něco jinýho splněn byl,a to šlo!
    no pak zas po silnici do Budislavi,tam rychle do sebe sodovku a Dafi si chvílu lehla pak do Litomyšle,tam jsme prošli sem a tam několikrát ná,ěstí,že půjdem na jídlo,všude přplněný,tak se Martin zaparkoval s Dafi do parku,že sluno už peklo,a náměstí vedro,lidi a tak,a já si šla ná výstavu obrazů
    ehm v galerii-paní-chcete jeden studenskej,že?
    já-coooo?
    ona-no jste studentka,ne?
    jjá-noo bude mi 45,tak asi už néé
    no nic-na sobě kšiltovku,výcvikovou psí sukni,elastáky,byla jsem namalovaná-to si myslím,že mi na věku přidává a culík…tož tak…
    po výstavě,jsme se opět marně snažily najít místo na jídlo,pak jsme snědly perníkový pidi srdíčko ze zdravé výživy a jely jsme do Svitav,kde si Dafi hodinu odpočla ve stínu na nádraží,protože vlak 50 minut zpoždění a ve vlaku pk zima jak v lese-má softwellová vesta přišla vhod…
    no před půl šestou jsme byly doma,a půl sedmé jsme obědvaly jídlo dovežený z pizzerky,pak už jen leháro,noční venčení…
    a to jsem Dafču v pondělí večer dotrimovávala a česala,to už mě povýletech přešlo