Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
tak jsem tu a co nečtu?!
Ferišátko je pacientka,uf teda,ještě,že jste nakonec jeli
jinak jsem si myslela,že zánět dělohy je otázka pár dní….
jsem se teda pletla…
no ono to poznat v létě ve vedrech u psa,kterej po některejch granulích víc pije+pije z vedra+mu může být divně z vedra je velekumšt!!!!!
smekám svou kynologickou kšiltovku až na zem….
máš můj velkej obdiv Čajdo!!!!!
no a pejsani od Fifi už se taky z psincáku snad dostávají,což jim přeju všeckým třem-i psům i Fifi
Kachna v Olomooců dostala ocenění,což je super,to vždycky potěší
akorát přemýšlím jak si někdo může odpočnout při 12 hodinovejch směnách?
jako vím,že píšu moc slohovkovitě a dlouze,ale toto by Kachna mohla mě anafabetovi přes výuku dětí trochu rozšířit….
PetraK-maká jak šroubek,a že nemá čas na psaní nevadí,to není,ale fakt není povinný!
ehm,ale na dalčí články se těším,ne že ne,sem zrovna o tobě dnes vykládala tatkovi,jak jste měly ochočený andulky,musím mu to dát přečíst v té knížce,co jste napsali se zvířetníkama
no a já mám za sebou výměnný pobyt-tatka tu-chodil s Žerykem,pomáhal rodičům,
a my tam měly 4 dny pro sebe,3 dny 10-11 km dopo s Dafi-která lítala,skákala po pařezech a šutrech,veselá holka byla,tady od pátku od večera nechce chodit na vycházky…
kdybych neviděla jak odchodí 4 hodiny dopo+hodku odpo+venčení v noci,tak si myslím,že marod
takhle si myslím,že ju to tady nebaví,že chce změnu
taky za sebou ,máme rodinnou oslavu Martinova bráchy-včera odpo-mazec-nic pro mě tyhle rodinný akce s kupou dětí no a v pátek večeři s kamoškou
tak-takhle stručně by to napsaly hplky,alééé já nejsu jako ostatní-jká to škoda,že?:D:D:D
tak já vám to rozkecám-poznámka-to taky není povinný číst:D:D:D
tak minulou neděli dojel tatka
já ráno šla ještě ze psama s kamoškou a Gobim-kolem rybníčku a ohrad
pak jsem se pustila doma do úklidu-jako takhle,kdybych jen vysála,vytřela koupelka+wc,ale já se přistihla,že umývám i kachličky na wc,venkovní dveře,
venku na botníku pod věšákem s vodítkama,kde mám krabičky 2 plastový na hračky,tak umývám ty krabičky,třídím hhračky,umývám krabičku od hřebínků,
ddezinfikuju naše hřebeny a nástavce na strojek….+košík 3patrovej s koupelky-vše poumývatr,vytřídit,povyhazovat…
no fakt su blázen,jeden by řekl,že k nám jede hygiena a ne můj rodič…:D
no nic,pak jsme naložily psy do auta,jely pro tatky,já je vzala přes město projít,at mají změnu,Martin zatím nakoupil,naložily jsme tatky a šupky hupky dom
no po obědě klasicky šlofík a pak jen lakování nechtů,umývání hlavy a tak-válení se na terase….
v pondělí ráno-sbalit se,vyvenčit psy a s Dafi v 7 ráno odjet,
kolem 9 v BK a nastal zádrhel,že chtěla dojít teta a jít s náma na oběd a být u nás,což asociální Martin nemohl vydýchat,hučel,že před chvíli snídal,na oběd nepude,doma s náma nebude-prostě hezkej začátek dovči,že?!
no,že měl přijet až v úterý,někam oddejde a tak….
no nervák….
pak došla teta,Martin hlídal doma Dafinu a my si zašly s tetou na oběd+jsem vzala oběd Martinovi dom
pozvání k tetě odmítl….prostě ten by se měl odstěhovat na pustý ostrov,nechce se vídat s žádnýma mýma kamarádkama+příbuzným a na výletě nesmí jít nikdo před náma/za náma….
no nic,v poledne jsem došla s obědu,chvílu jsme si lehly,pak jsme šli dát nabrousit nůžky co jsem sebou za tím účelem vezla a přes město na hřbitov,tam jsme se vytřídaly-mamka má dnes svátek,brácha má 23 výročí..
tak jsme jim to tam upravily a pak vrchem od hřbitova sloupečníkem-dlouhá cesta asfaltka s jedé strany potok,s druhé les-za potokeem rodinný domky,pak sídliště
ale tak jsme šli kus cesty do města podél potoka ve stínu,at z té vyházky Dafi taky něco má,no pak přes město nakoupit jí granule maso,nám nakoupit a kousek od tátova ubytování hned u řeky na pivo a kafe
a pak dom a noční venčení-mimochodem ve 4 petře pod střechou vedro….