Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Cernej čaj
Dobré ráno,
ono to vedro je bohuzel únavné i pro zdravého mladého psa, natož pro ni, která má už věk, je po operaci a ještě ty dýchací problémy k tomu. Nejspíš je ji blbě po té narkoze a určitě ji to i bolí – proto chodí a nemůže spát. Ze nežere zas tak moc nevadí, hlavně ty tekutiny po malém množství, ale stále- aby nebyla dehydrovana ale zároveň se nepřepila a nezačala zvracet. S tím čuráním se to určitě zlepší – ono než se to v tom břiše po takovém zákroku presklada tak to chvíli trvá. Já jsem dávala Báře třeba kousek šunky, fakt jeden platecek po kousickach, nebo třeba 5 piskotu, něco co měla rada, aby neměla prázdný žaludek a nebylo ji blbě… třeba co hodinu..jenže labík to je co se týká žrádla jiná liga…Chladila jsem i tak, ze když si lehla, omotala jsem jí tlapicky od kotníku dolu mokrymi hadříky, které jsem stále máchala ve studené vodě a vyměňovala, protože vždycky byly za chvíli teple. Za krk jsem ji dávala vychlazenou takovou tu gelovou chladicí kapsicku, co se používá na chlazení otoků – nejdřív přes plenu, ale vět pak říkal ze vzhledem k hustotě srsti můžu rovnou na srst… ta chladicí podložka cos objednala je určitě super i ten pooperační oblecek… Vydrzte – nejhorší jsou první dva dny a i to vedro už by snad potom mělo polevit. V době, kdy bude pod Tvým neustálým dohledem, bych ji nechala bez trička, ať je ji co nejméně horko… Držím palce