Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Fifi
To je dobre, ze se to zlepsuje.
Ano rikat neco myku muzi je jako hazet hrach na stenu. Kdyz mu reknes at ji nekrmi tema granulema tak on ji da hrst na chut protoze to neni krmeni ze jo…
Takze dneska v noci sla curat 2x, protoze po jasnym zakazu dostala 2x hrst aby sla ven na dvur se zavrit. Ne nemohla dostat suseny rybicky nebo specialni psi pamlsky co lezi na lince nebo dingo suchary… protoze ona je zvykla ze dostane granulky… ja myslela ze ho zavrazdim kdyz vidim, ze ma v ruce hrst tech granuli a de ven… jasne ze vcera ji je dal taky…
Tak sem mu rekla aby se nedivil az brzo umre, kdyz na veteeinu jet odmitl kdyz sem zjistila ze ji krmi tema blbejma granulema, ze uz to mohlo byt davno lepsi kdyby 2 dny neporusoval jeji krmeni… ze na veterinu prej az kdyz se to nezlepsi po vysazwni (ok nemam s tim problem protoze to minule vyoadalo totozne) a pak totalne 2 dlouhy dulezity dny totalne porusuje co reknu. Zakaz roblemovych granuli znamena ze 2x dostala hrst do misky ze to nemuze mit vliv, dieta = porce ryze pro 40kg psa k veceri, hladovka = brambory.
Jako pila uz trochu min, ale porad sem si nevsimla ze by kadila jak ji tou rejzi zacpal a zacpanej pes vic pije aby prostouch, ze…