Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

cernej caj

MirkaD
    uzij si dovolenou! 🙂

jinak teda pokud staci zuby strihat tak nikdo z nas nepotreubje zubare 😀 😀 ale ja vim, jaky si myslela zuby

Fifi
    u nas se hodne rika „su z toho vedle“ to nemate? nebo myslis mirky presne napsano ze je z toho vedle sebe?

jak je psejkum? Uz lip?

Z
    tak sis uzila aspon procahzku s Andymn. v desti to musi byt dost opruz teda.

kachna
    nekteri rodice vi nejlip, co je pro jejich deti dobre… a malokrete dite jeste po devitce (nemela mirka jeste osmicku?) je dost stare na to, aby vedelo co chce a takovymto rodicum to jeste jasne vysvetlilo…

ja mela mozna trochu stesti kvuli vleklymu zapalu plic, ze to vypadalo ze propadnu na gymplu z nemciny k segre a sice sem nepropadla ale cela ta situace mi v 17 kdyz deti nastupuji do predpolsenidho rocnihu na stredni umoznila zcela zmenit skolu, bohuzel s dvouletou ztratou… o dva roky driv si myslim, ze za stejnych podminek bych na gymplu zustala a radne na jinou stredni nesla, protoze ty 2 roky si myslim me vyrazne lip naucili tomu, s cim sem si hrala, ze to chci i studovat…

Jinak ja su doma z vyletu a privezla sem si snad nachklazeni, v lete! ja nebyvam nemocna ani v zime… vcera 35km natezko. vecer sem mohla jet domu, no ale prijela bych pozde v noci, dala sem prednost spanku. v noci spanek nebyl, prisla bourka a pak hodne prselo, ale rano na chvili prestalo tak vyskocit, sbalit stany a fuk do zdaru na vlak. v krku knedlik, ucpanej nos, uplne citim ze me skrabe v krku a jazyk… 😀 su uplne tuha, vyprat pracku a snad pujdu spat v 5 nebo tak:D v tescu maji predvareny jidla, ze to staci ohrat, tak sem nam koupila obed – chilli con carne a chicken tikka masala – obe cca 85 takze mi to prisla docela dobra cena, a pudu asi obedvat 😀