Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
tak dnes volno-juchů
ale tak to bych nebyla já,abych si zas něco nevymyslela,že
původně jsme chtěly jet kousek někam ze psama,at mají změnu,ale-auto často pryč-nemáme svoje,půjčujem si rodičů
tak ráno jsem ještě k tomu zaspala-no zaspala,vstala jsem kolem půl osmé
ale tak venku chladno,tak jsem posnídala a šla ze psama k rybníčku kousek ke koním a zpět-Dafi se trochu táhla,ale dobrý
no pak jsem dala vyprat 2 pračky,Dafi podávala prádlo,pak jsem ošmikala Martina,přešmikala jsem Žerykovi zuby,jak jsem ho ped týdnem šmikala v pátek,tak jsem to vzala tak hala bala narychlo,takže Žeryk srovnat zuby,přečesat,
no pak,Dafi-ostříhat hlavu,náprsenku,srst na polštářcích,zkrátit kolem stehýnek a na nožkách,pak že ju vezmu pořádně hrabičkama,furminátorem…
a čučím že ji zůstavá hada chlupů v hrablu,tak jsem vzala trimovák,začnu škubat krk a srst sjíždí až na kůžu,tak jsem se do toho pustila,záda,jedn bok,
a na druhýmn to zas drželo,jenže jedn sjel dohola a na druhé straně taky kus dohola úplně fofrem a rychle,no tak do oběda-hodku a půl sem trimovala/česala,pak jsme daly oběd,šlofíka,já pak šla na tarasu žehlit a Martin šel chvilku ze psama a po kafe jsem dotrimovala Dafču,záda,boky plece,akorát stehýnka jsou zarostlý,ale ne moc,tak to zas nevypadá nějak blbě,třeba to v týdnu pjde dodělat…
no každopádně z ní bylo půl pytle velkýho chlupů,
a nakonec to trvalo asi 2 hodky a hotovo
pak jsme seděly ještě i s máti na terase,večer sem je šla dát vyčurat a stříhací den za mnou-uf
ale s Dafi je fašačka
zítra mám uklízecí den,ráno má přijet tatka na týden výměnýho pobytu….
Kachna-jééé su blbá,jasně jsem myslela pejska Máju ,plánujete dalšího pejska?nebo už bude jedn?
jinak jak můžou dát příčetní rodiče holčinu na něco takovýho?
jednoduše-v Blansku byly kdysi 2 obr fabriky-Metra 1,Metra2,Metra jedna kousek od baráku-10 minut,a vedle ní učnák
pak pobočka Adast-jinak obr fabrika Adastu byla v ADAMOVĚ,no a pak na konci Blanska bylo ČKD a jeho učnák,+gympl a ekonomka
na gympl,ekonomku jsem neměla hlavu-4 z fyziky,z matiky-pravidelný doučování a tak…
no tak volba jasná pudeš na učnák,je to u domu,nemusíš dojíždět,no a proč mě naši daly na obráběče kovů a ne třeba na elektro/pájení a tak?
taky strašně snadný-máti dělala x let-od 16 do porodu-do 25 let v Adastu Adamov u soustruhů,automatů
měly seřizovače,on jim to vždy nachystal,a ona dělala,nemusela se učit výkresy,dělat podle nich,štelovat mašinu,nic
tak když to mohla dělat ona tak i já….
no tak tak to bylo no….
nejblbější nápad co se jim v hlavě urodil…..
Fifi-jo tak já si nemyslím,že si asociál:D
ale tak hodně píšeš,že chodíš v noci mezi polama,
a tak jsem se ptala na ty psí kámoše,protože právě mě přijde že rotvíci nejsou moc kamarádící se-co znám ze cvičáku a tak-od kamošky výcvikářky,co měla rotvíky+od dalších
a vím,že je máš vychovaný,to jo
jinak s kníračema mi přijde že je to trošku podobný,jasně Dafi není moc socializovaná,
já sice chodím ve dne:Dale psi nepotkám často měsíc,protože ty hlavní vycházky chodím ráno,
no a celkově mě knírači i když jsou zvyklý na psi a neštěkají a nervou se s něma-Killy,Ger,i další mí psi byly zvyklý od mala na psy,cvičák,hromada kamošek z velkýma psama a tak,ale nepamatuju si,že by si nějak hrály s ostatníma psama-Gero občas s naším Duxem-byl mezi nimi rozdíl rok a půl Dux starší,Killy z nikým-vyrůstala ve smečce 4 kníračů u majitelky-to byla ta půjčovaná fena,Dafi si hodně hrála s Žerykem,jinak nic
a i obecně na cvičáku jsem vlastně nikdy neviděla malý knírače si hrát ze psama…
jak psala Eva Zvolánková,která má středního knírače,že ti jsou samonasírací-knrači,
že dřív měla chodáka,co s ním chodila na srazy,a vše v pohodě,a s kníračem,že by to moc nešlo
Eva Zvolánková píše na zvířetníku