Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak….tik-tak…tik-tak…tik-tak…..huž to vodtikává, za sedum a půl hodiny, to tady zamknu a tadááá!! Vítej velkovolno. Já se vůbec, ale vůbec netěšim. Ohaříkům jsem dneska slíbila, že se budem cárat po lesích a hodně si hrát. Tak doufám, že to dodržím a žádný záda a pod. mi do toho nehoděj vídle.
Fifi
Růžice má hubu jak vjezd do hangárku 😀 a doufám, že budou brzo s Troldou v oukeji.
Dennyky
u nás taky velkohlhavo, huž to začíná. ale slunce v tý mlze bylo luxusní. Zas jsem si říkala, že by to chtělo zmáčknout fotos nějakým dělem, protože to byla opravdu nádhera. navíc mělo slunce čepičku s obláčku, bylo to roztomilý 😀
Liiišky!! Výborný líííšky. udělaj z nich kulajdu a liškový italský rizoto, to je mana!
Kachna
náhodou, od té doby, co si čajda “nasrala na benzince do lahve”, nedám na její překlepy dopustit.
nene, že ne?? tohle vůbec nevím, že autorka sesmolila 😀 😀 Čajdooooo ty bláho, tohle se nepodařilo zatím nikomu v mým okolí 😀 a že tedy někteří měli při návratech z různých akciček díky alkehůlu asi i dobře našlápnuto 😀 😀 😀
poomoooooc to je asi to nej, co mohla kdy čajda napsat 😀
Maya
teda popravde tu vasi dovolenou ani nezavidim
kdybys vidělat tu krásu okolo, tak závidět budeš i přes ten písek a maltu 😀 . Já tu dřinu hodlám udělat snesitelnou a příjemnou, budou svačiny, posezení a taky na výlet dojde, na zájezdy za zmrzlinou, za kávičkou…. odpočívat se taky bude. Já jsem vždycky počítala s tím, že když se koupí dům, tak cca 3 roky žádná dovča nebude, tak to prostě je, něco za něco, chci dům, musím si to odmakat.
ze proste s zenskou by se v Egypte nikdo nebavil, ani ti kopaci tam, coz asi je pravda
jo to je další aspekt, ale oni prostě tu ženskou mezi sebe nechtějí. Studium by to bezesporu zajímavý bylo, ale aby to člověk studoval a pak si k tomu nemohl ani pořádně čuchnout, to ne-e
Petrs01
Správný Čech má o dovolené tři přání:
1. jemný písek
2. čistou vodu
3. aby se mu neposrala míchačka
seš kretýnos! 😀 😀 ale výborný, navíc ten třetí bod, ten je nejdůležitější, takže ano, přesně tohle si přeju 😀