Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
zdá se, že přítel Acylpoš jest skutečným přítelem. Deska je to krása, abych to tak řekla.
Dennyky
Když může mít Ešusová na klíně taliprtku tak jde všechno
seš Ůůůůň
A to jsem třeba o účetnictví neměla ani páru (a dodnes nemám ikdyž jsem to dva roky dělala :-D))
😀 😀 : tvl! chudáci ti co Ti ho svěřili 😀 😀
Mílo
Ona asi nebude úplně lehká na tom klíně?
tam ani nejde tak o váhu, ale že ti zrzavý kreténi furt na tom klíně stepujou. A to bóóóli. Máš pak haxny samou modřinu.
Hele a jak je to s tím zubákem – je teda dobrej, vyhovuje Ti? Těch sedm kazů našel přes to, že jinej zubař je nenašel? A proč Tě na opravu zubů pozval až tak za dlouho? Jsem se v tom ztratila, omlouvám se.
Mirka D.
,fakt nevím jak to udělat
no a s tím respektem,aby mě lidi respaktovaly-tak ona řekne-kdy se vám povedlo,že vás lidi respaktovaly a při čem?a čím to byl?
a já ji odpovím-že sem si v klidu trvala na svým,byla furt v klidu,a že nezuřila,nebyla v křeči a tak,a ona tak vidíte,
ano, to je ono. Znáš slůvko NE? V klidu pronesený „NE, prostě ne.“ je celkem dobrá věc.Buduj si nezávislost – viz třeba právě ten účet. Když budeš mít zázemí v tomhle, uvidíš, že prostě Ti bude líp. Koupil Martin nějaou hovadinu? Z Tvých peněz? No tak se to vrátí. Nevrátí-li to on, vrátím to prostě já. Hotovo, šmidra. Nenechat s sebou vláčet, manipulovat. když něco řeknu, tak to platí, když mi něco nevyhovuje, tak to řeknu. A stejně respektuju rozumné hranice toho druhého. Přece platí starý známý – když Ti někdo řekne skoč z okna, tak mu taky řekneš, ne neskočím. A takhle jednoduše to funguje i u věcí ostatních v životě reálných., Opravdu.
čajdo
Dmeska prisel.spravce a klima.jde aspon zapnout, jestli neco dela se uvidi.
držím palce, ať se nějaký řešení najde. A to je fajn, že knížka potěšila, však sis s ní dala práci a v tomhle věku, jaký kupovat dárky, to je někdy složitý. A k tý tetě půjdete s dědou?
Fifi
Bohuzel, vubec se mi nechtelo odjizdet
a to věřím i vzhledem k tomu letošnímu divnoroku, že to tam byl balzám na nerf.zaplaťnadbůch, že počásko se letos mírnilo a žádný katastrófy se nekonaly. Dlábes měli čoklidi granulovej? Jak jsme spolu mluvily ohledně těch světýlek, tak mi nedošlo, že letos třebas vlastně nikam pro maso nejezdíš, když Trololo má diétu.
Ledňáčka, to jsem vždycky viděla jen tak frrrk frrrk takže vlastně jsem ho neviděla 😀 takže závidím. Černýho čápa taky jen jednou. Ale ti bílý jsou u nás kousek od Domečku . Brtnik chce jednou vystavět pro ně hnízdo. třebas některej se zabydlí. za čas -asi za sto let 😀
Je fajn, že Trolda to takhle zvládnul, na fotkách už vypadá jako docela jinej pán, než tehdy. huf.