Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

Černejčaj-jo já vím,ale ona fakt moc neradí
    ona chce abych si na ty věci přšla sama,což je ta dřina
    ted mám za domácí úkol ty mantinely u lidí-a prostě nevím,fakt nevím jak to udělat
    no a s tím respektem,aby mě lidi respaktovaly-tak ona řekne-kdy se vám povedlo,že vás lidi respaktovaly a při čem?a čím to byl?
    a já ji odpovím-že sem si v klidu trvala na svým,byla furt v klidu,a že nezuřila,nebyla v křeči a tak,a ona tak vidíte,
    no jenže,když su utahaná a nervozní tak už mi to nejde,utahaná a nervozní su často..
    a třeba finty jak na respektování u Martina a mantinely u něj nevím vůbec nic…
    no a s tím,jak si věci nebrat osobně
    tak Čajíku,jestli ti pomůže toto-řekla mi,že si musím uvědomit,
    že nejsu zodpovědná za EMOCE OSTATNÍCH!!!!!!!
    ŽE FURT ŘEŠÍM,ABY U NÁS BYL SPOKOJENÝ TATKA,MARTIN,ABY SE NIKDO S NIKÝM NEHÁDAL,ABY SE TATKA NENUDIL,ABY JSME BYLY I S NÍM A NE FURT VEDLE,KDYŽ CHODÍM DO PRÁCE A ON JE U NÁS,ABYCH TAKY BYLA S MARTINEM,
    V PRÁCI AT SE NENAŠTVE ZÁKAZNÍK-FURT SE OMLOUVÁM,AT SI NA MĚ PROBOHA NESTĚŽUJE,AT NENAŠTVU,KOLEGY,KOLEGYNĚ,VEDOUCÍ
    VLASTNĚ ÚPLNĚ V KLIDU SU JEN S VEDOUCÍM,PROTOŽE ON JE FAKT HODNEJ A SNAŽÍ SE MĚ POMÁHAT-JSOU TO TAKOVÝ VTEŘINOVÝ MILIMETROVÝ DROBNOSTI,
    NEBO MĚ SICE ZDRBE,ALE HNED ŘEKNE ŽE TO NEMÁM BRÁT VÁŽNĚ A TAK,
    JAKO,ŽE PROŘ PEČU NĚCO CO SE PEČE DLOUHO AŽ KE KONCI A TAK,
    A KDYŽ SSEMMU VČERA ŘEKLA,ŽE NESTÍJÁM,ŽE MÁ NAPEČENÝ,NAHÁZENÝ PEČIVO,ALE NESTIHLA JSEM MU NACHYSTAT PLECHY SE SYROVÝM PEČIVEM-TÍM PÁDEM UŽ SI TO MUSÍ CHYSTAT SÁM-TAK ŘEKL,ŽE TAKY NESTÍHÁ-TAK S TÍM SU VLASTNĚ FAKT V KLIDU+JEŠTĚ S JDNOU ZÁSTUPKYNÍ
    JINAK SU FURT V KŘEČI,ABY SE NŠKDO NENAŠTVAL,DOMA,V PRÁCI A TAK,
    NO A ONA MI ŘEKLA,ŽE NEJSU ZODPOVĚDNÁ ZA EMOCE OSTATNÍCH!!!!
    ŽE TO,ŽE SE NĚKDO NAŠTVE,ŽE SE TATKA NAŠTVE,URAZÍ,ODJEDE,PROTOŽE MU TATKA NĚCO ŘEKNE,
    ŽE SE V PRÁCI NAŠTVE ZÁKAZNÍK,PROTOŽE NĚCO
    ŽE MÁM V PRÁCI JEDNU KOLEGYNI,KTERÁ JE VELMI ČASTO NAŠTVANÁ A VZTEKLÁ,KVŮLI PRÁCI-JE TAM BORDEL,KDO TO OBJEDNÁVAL,PROČ TOLIK,PROČ MÁLO,PRČ NĚCO,PROČ TO DALY SEM,PROČ NE TAM,PROČ TO NEUKLIDILY,NO FURT VZTAKLÁ-TAK SI UVĚMOIT,ŽŽE ZA TO JÁ!!!!!!NEMŮŽU,ŽE NENÍ VZTEKLÁ NA MĚ,
    A ŽE ONA JE TAKOVÁ
    ALE ZASE S NÍ DĚLAT SOU PRO MNĚ NERVY,KOLIKRÁT JSEM SE PO2 HODINÁCH S NÍ FAKT TŘÁSLA-A TO JSEM NIC NEPROVEDLA A NEBYLA NAŠTVANÁ NA MĚ
    JÁ POTŘEBUJU VEDLE SEBE KLIDNÝ LIDI-STRAŠNĚ VSAKUJU NÁLADY OSTATNÍCH
    TAK ČAJDO,JETLI TI TROŠKU POMŮŽE TOTO????
    NEVÍM,ON MI VYLOŽENĚ RADY -KDYŽ UDĚLÁTE TO A TO,STANE SE TO A TO
    TAK ONA JE MOC NEDÁVÁ….SI NA TO MUSÍM PŘIJÍT SAMA
    A JE TO DŘINA
    TAK JSEM TI MOC NEPORADILA,ŽE?:-((((