Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

Fifi

Zdravicko vespolek. .)
    Esusova
    Helee Fifijová is back!!
    Bohuzel, vubec se mi nechtelo odjizdet. Prekrasne bylo v bubline odstrihnuta od sveta, toulky loukama, blbnuti se psama, grilovacky… I pocasi nam pralo, jen jednou nas zlehka lizla bourka. Pres den nekdy hic az moc, v noci zase docela kosa – krom jedny noci jsem psiska poctive oblikala do fleesovych vesticek, spokojene sebou prastili a bez hnuti chrneli do rana. Mela jsem trochu obavy, jak to Troldas zvladne. Byl driv unavenej, rikal si i pres den, ze chce haji do auta. Ruzici jsem zase hlidala jak ostriz kvuli ocasu, takze frotyrovani dukladny po kazdy koupacce – a ze se nacachtala v Labicku jak kachna. Vysledek se dostavil, letos prvne ji ocas nechcipnul. 🙂
    Negativa snad zadny, jen prvni den mi rupla nafukovacka (zachranila me kamoska a pujcila nahradni, pak jsem si koupila novou) a ke konci tabora jsem mela zanet spojivek mirnej. Joo, a videla jsem zase lednacky a dokonce prvne v zivote cernyho capa!!! 🙂
    Hele, že fšicí Tvoji rotíci jsou blásni do pjoumatik v jakýkoliv podobě, co?
    Jj, Ruzenu to zpocatku moc nebavilo, ale postupne se taky zblaznila. 🙂