Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

Milena z Prahy-no tá občas dělala,kvůli práci jsem se tu dohadovala véckrát s rodiči,otec učitel a tip-já mám pravdu vždy a furt
    a máti vyučená prodavačka co to kdysi dělala před letama,což prostě některý věci byly jiný než ted
    to je jak kdyby tě poučoval někdo kdo před letama cvičil psy,-to je taky hodně jinde,dělal na sostruhu-to já před letama jo-a to je teda hooodně jinde
    ale,když sem se kvůli něčemu s někým chytla tak za á-z toho byla fest mela,protože jsem začala vytahovat 100let starý věci,a já když něco dělám tak důkladně-když pracuju tak pmalu,ale pořádně,když jím tak godně,chodím rychle,brčím dlouho a nahlas-neřvi naši tě uslyší!
    když se směju tak na celý město,dědinu,obxchod
    -takže nesměj se-už jsmer v dědině-kamoška ze psama
    v obchodě-čemu ses tak blbě smála,je tě slyšet přes celej obchod?kolegové
    -rodina-ježišmarja nesměj se!jsou tady lidi…
    no a vždycky když sem se jadnou za čas-při mé povaze-hlavně at se na mě nikdo nenaštve
    no tak když sem jednou za čas vylítla-v práci,neco nezi kolegama,se zástupkyní a tak,tak z hoho byla mela na několik týdnů já nervy v kýblu,kolegyně se se mnou nebavila…peklo
    no a když sem se občas chytla s rodiči-no chytla
    su tam na cizím a musím někde bydlet,že
    takže když sem občas hájila svůj názor
    tak pak v sobě pocit -fyzicky zle,únava,rozklepaná,nervy v háji….
    a včera se mi povedlo to co u lidí neumím,u psů jo
    že jsme si nahlas vyměnily názory,a po chvíli jsme se bavily o jiných věcech a já byla v pohodě-žádný několik hodin,dní ukřivděnost smutku,a pocitu,že mě mají všichni za debila,protože
    no tak mají,jejich problém,je mi to fuk…a to je ten velepokrok,na kterým pracujem na konzultacích…nebrát si věci osbně-někdo mi něco řekne,j na prášky a on o ničem za 5 minut neví….