Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
tak dnes volno-po 2 ranních v pondělí a včera-a celkem po 4 dnech-su vyřízen jak žádost
znepokojivě začínám říkat co si myslím,a myslím si toho často dost a dlouho…
v pondělí ráno na směně chladařka,vedoucí a já-takže jsem naházela pečivo,napekla,šéf zeleninu,noviny,chladařka chladák
od sedni jsme seděli všichni 3 na kase,fronty až nakonec obchodu-at žije mílo v akci a neděli 2 hodiny dopo lilo-tak si to v pondělí vynahrazovaly….
na 8 hodin přišla nová brigádnice,
tak ju poslal šéf aspon vyházet kastle spásu,mezitím volal xkrát kamionák,že stojí ze zbožím,vysvětlit mu,že nemá koho dát na kasu,když jsme 3,bylo to stejný jako něco vysvětlovat otcovi Martina….
no,pak se to trochu uvolnilo,vedoucí mě dal děvče-19 let,velmi milá a šikovná holka
tak mi ju dal na zaučení na kasu-tak jsem jí říkala co a jak,za 3 hodky jí dala u mě namarkovat 3 nákupy a pak dostala kasu a markovala,
šlo jí to fakt dobře,sice měla nějaký storna,ale to máme obbčas všichni,to je fuk
no,k tomu hodně palet na vybalení…
vypadla jsem ve tři,po deseti hodinách práce,jsem se nacpala do auta manželovi kamošky z dědiny-ehm-jejího muže znám jen z práce jako zákazníka,ale tak chtěla jsem být brzo doma…dala jsem mu za to obří bombošku…
doma jsem odpadla po jídle do postele a spala hodinu a půl ,
pak dorazil Martin,šla jsem chvílu na terasu,pak pokecat z jeho tetou co v sobotu na týden přijela,
pak jsme to obešli ze psama-lípa,hájenka,
doma jsem ještě vysála,utřela prach,a šla hajat…..
včera ranní,zase ve 3,naštěstí o hooodně mín lidí,zato 3 velekreténi….
když vám chlápek řekne,že vám nehodí kastle na pás,že měl zlomený obě ruce!!!
tak se ho ptám,jak to dostal z palety do vozejku,z vozejku do auta,z auta dom,
zabit ty chlapy,půlka má bolavý záda,po očkování,zlomený obě ruce a je to těžký,my se s tím taháme celej den,ale my jsme zvyklý,nám to nevadí
jako sorry,když mě stará paní řekne,že jí ten balík mlíka v obchodě pomohl dát někdo do vozejku,tak jí ho dám na pás a z pásu do vozejku,a neřeknu NIC,NEJSU HYENA,NEBO JÍ POMŮŽOU ZÁKAZNÍCI
ale když si chlapi ukupujou několik kastlů piva,a a jsou to chlapy jak hora,tak jako džentlmeni no….
no nicna osmpřišla brigádnice,šlo jí to dobře,
tak někoho šikovnýho jsme dlouho neměli
ve 2 hodky jsem vypadla,šla jsem koupit Martinové tetě dárek k 80nám,
doma jsem zase na chvílu odpadla,hlavně to mluvení v tom respirátoru v tom teple,když mudíte všecko říkat několikrát,to je taky dřina,už mě z toho škrabalo v krku a bolela huba…
no poseděli jsme na terase,
chytla jsem s otcem,po letech v PENNY,kdy furt doma poslouchám,co by jsme měli/neměli děůat,
a že neexistuje,aby vedoucí neviděl jestli máme olej z kréty,-myslím,že jsme ho neměli,není v našich silách si pamatovat všecko zboží,celý letáky,taky často něco nedovezou,neno je to v kamionu,a ten to nemá mapsaný na dveřích co tam je vevnitř
tak sem otcovi řekla,že já bych si nedovolila mu říkat,co mám a nemá dělat v hudebce,
tak at se našprtá leták,že ho z něj zítra vyzkouším,
pochopitelně ho to nezajímá,on je zákazník-tonem-já su někdo
a vedoucí musí do mrtě vidět kde co je a my taky,argument,že si ten obchod má obejít třeba o půlnoci….
no rozjela jsem se,řekla jsem jim,že nikdo tam z nich nechce dělat,ale každej ví co my by jsme mněly dělatz,a že já mu nekecám do jeho práce,at mě nekecá domé
a prej-co tady na mě hučíš????
no co bych nehučela…
pak máti litovala Dfinku,že jí nesmí nic dát a když jsem ju vyhazovala od misky od odičů-a nezavřou ty dveře a nezavřou,tak Dafi je chudák,a to jsou jen frolíci
tak jsem jí řekla,že si to může pak přijít uklidit až se doblinká Dafi,že ju pozvu…
no byl to hezký večer….:D