Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Jsem kráva, milé děti, zapomněla jsem si včera lupnout acylpoš – páč jsem takovej ten klasickej pacoš, co když se mu malinkatě (A to zatím teda bylo fakt malinkatě) uleví, už se zapomene dál léčit. Takže jsem si sice zádo namazala, ala acylpoš si nevzala a dneska si to evidentně vyžeru 🙁 . To že jsem si ho vzala teď je prej už pozdě – tvrí zádo .
Ale to nevadí, už jen dvakrát se vyspinkám a……….. a…………….. bude 14 dní dovolený!! Pracovní – i když teda nevim co budu pracovat, když nemůžu a můžu jen tak vařit a venčit čokle.
Jo a helejte – včéra koupil Brtnik takovej ten zednickej kýbl černej – kdo je zná, ví, jak to smrdí. A já to cejtim furt“! Teď třeba tady v kanclu, když tu žádnej kýbl zednickej nejni.
Helee Fifijová is back!!
Wilkommeeennn!
Růženec je pako a Dementěf a Pruhy už jsou veselýýý!
Hele, že fšicí Tvoji rotíci jsou blásni do pjoumatik v jakýkoliv podobě, co? 🙂
Z
tak jsi mě teď navnadila, že jsem si šla udělat ovocnou misku, kupovaný kiwi a nektarinku. Dobrý to bylo. Ale domácí výpěstky závidím
Čajdo
tak pokud rybízky ubráním a příští rok zase zaplodí- tak si přijeď, jsou fakt dobrý. naplánuj si nějakej vejlet po okolí a já tě někde – když to bude v dosahu, vyzvednu autem, dojedeš si natrhat a bude, ne? 🙂